ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La física


Enviado por   •  18 de Enero de 2015  •  200 Palabras (1 Páginas)  •  107 Visitas

Interpretació sobre la física:

La Física és una part de la filosofia teòrica que es coneix també com Cosmologia (del grec: cosmos, ordre de l'univers), tracta d'investigar sobre l'origen i el principi constitutiu de totes les coses. Però sovint entenem per “física” la ciència que estudia la naturalesa que l’home pot percebre pels sentits (tacte, gust, oïda, olfacte i visió).

El monopoli sobre la física no el posseeix cap filòsof ja que cap d’ells posseeix el poder sobre la veritat. Aquesta va ser la conclusió a la que es va arribar amb el redescobriment d’una pluralitat de doctrines i visions sobre la veritat, i consegüentment l’evidència que els llibres d’Aristòtil no eren la física, sinó una més.

L’antiga imatge del món té com a característica l’heterogeneïtat de l’univers, és a dir, que el cosmos es divideix en dues regions: el món supralunar, un món compost d’èter, on són tots els astres i equival al món celestial, i el món sublunar, el món de la Terra compost pels 4 elements (terra, aigua, foc, aire) i equival al món terrenal.

També afirmen que la ciència d’estudi del món supralunar és la matemàtica i en el món sublunar és la física, dos camps totalment incomunicables.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (1 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com