ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

VIDA Podríem dir que els joves d'ara viuen?


Enviado por   •  28 de Marzo de 2023  •  Trabajos  •  293 Palabras (2 Páginas)  •  37 Visitas

Página 1 de 2

VIDA 

Podríem dir que els joves d'ara viuen? Aqueixos que en la seua gran majoria queden amb els seus amics i l'única cosa que fan és embolicar-se un cigar i parlar mentre aquest es consumeix. Aquesta generació que en l'única cosa que pensa és en vicis, i que els estudis els importen molt poc, ja que els resultats són repetitius i monòtons.

Bé, doncs jo crec que sí que viuen, i millor que molts altres que l'única cosa que veuen són els aspectes menys agraciats de la vida. Tenim davant nosaltres noves generacions a les quals els encanta donar la seua opinió, i que a més, aquesta siga escoltada. Els agrada assaborir l'adrenalina de provar coses noves, i no tenen por de tacar-se les mans a l'hora de fer alguna cosa fora del convencional. Són gent que s'està preparant per a millorar un món que les generacions passades han deixat destrossat per la desigualtat i la submissió de masses.

L'efecte ramat no se'ls aplica, cadascun d'aqueixos joves que diem que ”no tenen futur” pel fet de no estudiar una carrera que els agrade a les seues famílies, és el seu propi líder, i vetlen pel seu futur.

Els adolescents s'estan construint una vida sobre la base de la prova i a l'error. Saben que no volen quedar-se amb les ganes de provar coses i després estar penedint-se. Saben que si alguna cosa els ix malament, almenys ho hauran provat, i en aqueix mateix punt, ells prendran la decisió de poder penedir-se dels seus actes, però mai es quedaran amb el deute de “i si”, per a ells això no és possible.

Són conscients de com és de valuosa la vida, i en ella no hi ha espai per a acovardir-se davant els obstacles d'aquesta.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (2 Kb) pdf (16 Kb) docx (238 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com