ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Anna Karenina Tarea


Enviado por   •  20 de Abril de 2017  •  Documentos de Investigación  •  959 Palabras (4 Páginas)  •  305 Visitas

Página 1 de 4

Anna Karenina

Laura Carrillo

B1B

Index:

Fitxa tècnica.......................................................................................3

Resum de l’obra..................................................................................3

Anàlisis dels personatges................................................................4

Temes..................................................................................................5

Escenificacio......................................................................................5

Opinio...................................................................................................6

1.Fitxa tècnica

-Autor: Lev Tolsta

-Director: Ivan Padilla

-Companyia: Versus

-Teatre: Versus

-Actors: Lara Diaz, Dani Lodesmen, Ivan Padilla

2.Resum de l’obra

L’ Anna Karenina es una dona que esta casada amb un home que es diu Alexei Karenin y te un fill, que es diu Seriola. L’Anna te una aventura amb un home que es diu Alexei Vronski.

El marit de l’Anna li adverteix que ell no vol cap escàndol i que vol que ella mantingui els seus sentiments cap en Vronski en secret aquesta ho nega tot i a la següent escena es veu com l’Anna i en Vronski es fan petons i es declaren el seu amor en Vronski es ferit a una batalla a la qual l’Anna estava mirant i ella no es pot contendre quan l’Alexei es ferit després discuteix amb el seu marit perquè ell no vol que l’Anna exposi els seus sentiments en públic a la següent escena l’Anna li rebel·la al seu amant que esta embarassada d’ell.

L’Anna li explica tot al seu marit i ell fredament li respon que li deixarà tenir un amant sempre que ningú s’adoni l’Anna diu que ella no pot viure així i el seu marit agafa al seu fill, en Seriola i se’l emporta a Moscou.

L’Anna te la seva filla però es posa molt malalta durant el part el seu marit la ve a veure i la perdona, ell es queda amb ella però l’Anna el rebutja i li diu que ella vol estar amb el Vronski el marit li ofereix el divorci però ella es nega a acceptar-lo i el marit es torna a emportar a en Seriola a Moscou.

Al cap d’un temps l’Anna es sent jutjada per la gent del seu voltant i ella i en Vronski van a Moscou per demanar-li els papers del divorci a el Alexei Karenin però ell es nega a firmar.

L’Anna es torna boja i sospita que en Vronski te una aventura.  Després de tenir una  baralla amb el Vronski se’n va a les vies del tren i es suïcida.

3.Anàlisis dels personatges

Anna Karenina

Es una dona molt sentimental esta enamorada d’un home que no es el seu marit. Ella afirma que els seus dos grans amors son en Alexei Vronski ,el seu amant, i en Seriola, el seu fill. Al final de l’historia es torna boïga i creu que el Alexei Vronski l’enganya. Durant l’obra te una filla de la qual no en sabem el nom però en sabem que quasi mor en el part.

L’actriu que va representar l’Anna va fer un gran paper era una actriu que transmetia moltes emocions i deia les seves frases amb il·lusió em va semblar una gran actriu perquè el personatge de L’Anna canvia d’emoció ràpidament i ella va fer-ho molt be.

Alexei Karenin

Es el marit de l’Anna i pare d’en Seriola. No l’importa sentimentalment que la seva dona tingui un amant però li preocupa la seva reputació i el que pensarà la gent si descobreixen que l’Ana te un amant. Es crista i no respecta el divorci, durant l’obra es pot observar que es poc sentimental però es un bon pare perquè en comptes d’abandonar en Seriola se’l emporta amb ell.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.2 Kb)   pdf (68.5 Kb)   docx (13.8 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com