ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

EL DIARIO DE GREG


Enviado por   •  13 de Junio de 2014  •  412 Palabras (2 Páginas)  •  391 Visitas

Página 1 de 2

FITXA TÈCNICA

Títol del llibre: Diari De Greg: Això es massa

Nom de l’autor: Jeff Kinney

Edició: Estrella Polar

Número de pàgines: 223

ARGUMENT DEL LIBRE

Greg es un noi de uns 13 anys que va al institut i el seu millor amic es diu Rowley. Greg apunta els propòsits de l’any que ve. Arriba el nadal i Greg esta esperant els seu regals amb moltes ganes però quan arriba el dia es troba amb una sorpresa els no son els que havia demanat. També es troba que tindrà que anar caminat al institut perquè l’autobús no passa per casa seva. El pare d’en Greg vol que el seu fill faci exercici com els fills del seu cap de feina. Greg i el seu amic Rowley volen fer una capsa del temps per posar coses seves perquè les trobin en el futur i la volen enterrar en el jardí d’en Greg però la seva mare els hi diu que no els hi deixa enterrar-la en el jardí i la enterren en el jardí d’en Rowley. La mare d’en Greg per esmorzar li ha posat fruita i a ell sempre li posen llaminadures i coses així i al arribar a casa li diu que perquè no li ha posat llaminadures en comtes de fruita i la mare li explica que algú sa robat totes les llaminadures de la despensa i Greg vol descobrir qui les ha robat. El pare d’en Greg vol enviar al seu fill a una acadèmia militar que es diu Spag Union però en Greg farà tot el possible perquè no hi vagi.

TEMA O TEMES

Els temes que tracta aquest llibre són: L’amistat, L’amor perquè hi ha dos persones que s’enamoren .

ESPAI I TEMPS

Els llocs on passen fets són: L’institut, A casa d’en Greg, A casa d’en Rowley, A l’església, al camp de futbol, al carrer i a casa dels Snella.

La historia passa des de Gener fins a Juny.

PERSONATGES

Personatges principals: Susan Heffley es la mare d’en Greg, Rodrick i d’en Manny. Frank Heffley es el pare d’en Greg, Rodrick i d’en Manny . En Rodrick Heffley i Manny Heffley son el germà gran i el germà petit. I millor amic d’en Greg es en Rowley.

OPINIÓ PERSONAL / VALORACIÓ DEL LLIBRE

El llibre m’ha semblat molt interesant i molt divertit. Jo el recomanaria a tothom perquè tu passes divertit llegint les histories que li passen en Greg. Jo de puntuació li dono un 10.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com