ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Fantasma De Canterville


Enviado por   •  18 de Mayo de 2015  •  251 Palabras (2 Páginas)  •  182 Visitas

Página 1 de 2

Anaven a prendre el te i com Virginia no baixava la van enviar a buscar, però no la van trobar. Al principi no es van posar nerviosos doncs tenia el costum de tallar flors però a les 6 ja estaven alarmats. No oblidem que el te es pren a les 5. No la trobaven, el pare va pensar en els gitanos que acampaven en el seu camp però ja s'havien anat. Va manar telegrames a la policia per rapte i el va sortir a cavall amb el nuvi d'ella.

El desconfiava dels gitanos van retornar a les 11 a la casa.

Retrunyien els campanazos del rellotge de la torre que donaven les dotze, es va sentir un soroll, un tro que va sacsejar la casa, un tauló que estava a prop de les escales es va desprendre, i Virginia molt pàl·lida sortia d'allà. Tothom es va emocionar.

Compte que estava amb el fantasma, que ja havia mort i s'havia penedit de les seves maldats i li havia regalat un joier.

Els va guiar a través de l'obertura que tenia la paret enchapada; Washington portava una espelma, van arribar a una porta negre amb claus rovellats. El petit quart era baix i amb sostre de volta amb una sola finestreta enreixada. A la paret hi havia un immens anell de ferro i allà encadenat un esquelet sobre el pis de pedra. Semblava que tractava d'agafar menjar o prendre aigua.

Virginia resava i la resta mirava atònit. Ella pensava que Déu ja l'havia

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com