ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

L'assassinat El Professor De Matemàtiques


Enviado por   •  30 de Agosto de 2013  •  672 Palabras (3 Páginas)  •  946 Visitas

Página 1 de 3

L’Adela, el Lluc i el Nicolau eren tres nens que estaven en una classe de dinou nens. Ells tres no estudiaven mates i eren els únics que no aprovaven, però el professor volia que aprovessin com fos.

Ells pensaven que els altres tenien la capacitat de que quan s’ho llegien, ja s’ho aprenien, però ells per molt que estiguessin 5 hores o una tarda sencera no hi havia manera d’aprendre-s’ho.

L’Adela avui s’ha portat molt bé i ha fet l’examen correcta, el professor de matemàtiques l’ha mirat d’una alta manera , ella ha aixecat el cap i ha deixat una mica enrere el Lluc i el Nicolau per començar a estudiar.

L’Adela pensava que estava fent bé de estudiar mates .Ella és va començar a llegir una novel•la però com que el principi era mol avorrit és va ficar directament a les pagines més emocionants. En Lluc va fer lo mateix per copiar-la i deia que es llegia una novel•la de ciència ficció però era de fantasia.

Cada cop que la Adela estudiava més li sortien mes coses com quan va fer un joc amb sons pares de preguntes sobre mates i les va acerar totes no en va falla ni una i li va donar la sensació de que aprovaria les mates el següent trimestre

Estaven tots tres al parc i no sabien que fer si estudiar o jugar. Es troben al professor que surt del col•legi amb tres trets, un al cor, un al pit i l’altre a l’estómac, i els diu que han de resoldre l’assassinat.

Ells estaven aterrats, van tenir una idea i van córrer i cridar com bojos, però es creurien que es feien els bojos i tenen una altra idea que és anar a l’avinguda on hi havia un lloc de policia.

Els nens en veure morir el professor de matemàtiques se’n van corrent espantats cap a un portal buit que sempre es ficaven quan plovia, i allí decideixen parlar i l’Adela diu que cal investigar el cas, però en Nicolau li diu si no ha tingut prou en veure morir el professor. Al final, convencen en Nicolau per investigar el crim.

Els nens investiguen la primera prova. L’Adela li diu a en Nicolau que prou de mirar el rellotge que sinó se li farà molt pesat i tindrà més por de la que ja té. En Lluc li pren el rellotge i continuen l’aventura.

Al investigar, els porta a un edifici abandonat. Allí es troben una carta i l’Adela la va a buscar, a la cantonada del passadís va a mirar i just allí es troba l’assassí, en veure-li la cara a l’Adela surten tots corrent menys l’assassí. Ells corren i corren fins que es troben molt lluny de l’edifici, i allí llegeixen la carta, un problema de matemàtiques amb una sèrie de números i el resultat és el carrer de la pròxima pista.

Ells van arribar a la prova cinc després de realitzar les proves anteriors. El problema 5 era de INTEL•LIGÈNCIA. Després de llegir-la es feien preguntes com: perquè s’havia escrit intel•ligència o divertiu-vos en majúscules? Quan ho van resoldre, en Lluc anava a preguntar

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com