ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Interpretació: security hacker, telepresence i intel•ligència artificial


Enviado por   •  1 de Octubre de 2018  •  Documentos de Investigación  •  480 Palabras (2 Páginas)  •  168 Visitas

Página 1 de 2

Títol original: The Matrix

Direcció: Larry i Andy Wachowski

País: Estats Units i Austràlia

Any: 1999

Durada: 136 min

Gènere: Ciència-ficció

Interpretació: security hacker, telepresence i intel•ligència artificial

SINOPSI

Thomas A. Anderson és un programador informàtic de dia, i de nit és un intrus que usa com a àlies el nom de Neo. Passa la seva vida buscant una persona, Morfeu, i la resposta a una pregunta: Què és Matrix? Una trobada amb una altra intrusa, Trinity, el condueix fins a Morfeu i la resposta als seus dubtes.

Neo descobreix que el món en el qual creia viure no és més que una simulació virtual creada per una comunitat de màquines super evolucionades, que ara controlen el planeta, a la qual es troba connectat mitjançant un cable endollat al seu cervell. Els milers de milions de persones que viuen connectades al seu voltant estan sent conreades de la mateixa manera per a poder donar energia a les màquines. Aquesta il·lusió col·lectiva (o simulació interactiva) és coneguda com a Matrix.

El grup de rebels del món real que lidera en Morfeu rescata a Neo de la collita de persones on es trobava pres i li expliquen en què consisteix la realitat: es troben prop de l'any 2199 i la humanitat està esclavitzada per les màquines, que després del desenvolupament de la Intel•ligència Artificial, es van rebel·lar contra els seus creadors i ara empren l'espècie humana com a font d'energia. Morfeu també li conta a Neo que creu que ell (Neo) és l'Escollit. Aquest Escollit, segons la profecia, serà l'encarregat d'alliberar la humanitat de l'esclavitud a la qual està sotmesa.

 Realitza la fitxa de  la pel·lícula.  Pots  incloure,  si  vols, una imatge.

[pic 1]

Es  pot  ser  lliure  quan  no  es  tenen les condicions de  vida mínimes?

No.

 Tenir valors  suposa  autolimitarse?

No, pots arribar a conseguir tot  el que et proposis

 Exercir  la llibertat  suposa assumir les conseqüències dels nostres  actes?

Si, ja que si ets lliure tot el que faiguis cau damunt de la teva responsabilitat.

Ets una persona lliure?

No ja que no pots fer el que vols perquè tenim les nostres responsabilitats.

 Què consideres  contrari a  llibertat?

Esclavitut.

La realitat  virtual  “Matrix”  controla la  vida de  les  persones  que  hi estan connectades. Creus que  depenem  de  les  màquines  per  a  viure?

Jo crec que no, estan fetes per a ajudar-nos el dia a dia i fer menys esforços però si que es podria viure sense les màquines.

Durant  la pel·lícula al protagonista Neo  se  l’anomena l’elegit. Coneixes  a  algú a qui se li  pot  aplicar  aquest  qualificatiu?

Si, jo trobo que Messi a sigut l’elegit per ser el millor jugador de fútbol del món ja que te aquesta calitat desde que va néixer.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.8 Kb)   pdf (75.2 Kb)   docx (23.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com