ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Naranja Mecanica


Enviado por   •  23 de Noviembre de 2014  •  243 Palabras (1 Páginas)  •  154 Visitas

L'argument de la pelicula "Coach Carter"es desenvolupa entorn d'una historia basada en fets reals. L'accio transcorree en una escola situada a Richmond, Virginia, on un nou entrenador de basquet -Ken Carter- preen la iniciativa d'entregar als seus alumnes un contracte on aquests es comprometen a aprova totes les assignatures. Un cop firmat lesmentat contracte pels pares, lentrenador i els membes de lequip, sinicia un proces de recuperacio de prestigi de lescola gracies a les nombroses victories esportives que Lequip assoleix.

Es en mig daquesta situacio deuforia quan lentrenador Carter rep un informe sobre els baixos resultats dels seus alumnes, i tot intentant serr coherent amb les seves idees, tanca rl gimmnas fins que les notes millorin.

Aquesta iniciativa de lentrenador ocasiona un gran trastorn a la comunitat, fins i tot en el consell escolar, pero Carter noes fa enrere i segueix ferm en la seva daecisio. Aixo es perque ell soste que la seva forma i metodologia educativa trascendeix els limits de l'esport i, en desacord amb el missatge que els seus alumnes estaven reben finalment decideix renunciar.

Al veure la reaccio del seu entrenador, els alumnes es reuneixen al gimnas per edstudiar amb la finalitat de millorar el seu rendiment academic.

Finalment, els alumnes aconsegueixen millorar les seves notes i juguen a la final del campeonat amb el seu entrenador. Carter per tant, assoleix el seu proposit: cinc alumnes obtenen beques per continuar els seus estudis universitaris.

En conclusio, la peliculas constitueix un drama huma sobre el

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com