ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Sau. Grup De mùsica


Enviado por   •  11 de Marzo de 2014  •  360 Palabras (2 Páginas)  •  231 Visitas

Página 1 de 2

yo no se si desde al meu bar yo n1. Emmarcament

1.1. El centre on he escollit fer les pràctiques és l’escola Josep Maria Madorell. Aquesta escola ésta situada a la comarca del Baix Llobregat a Molins de Rei. És un centre públic.

L’edfici del centre consta de sis aules d’Educació Infantil, dotze aules d’Educació Primària, una aula de Música, una de Plàstica, una aula d’Educació Especial i 3 aules de reforç. També hi ha una biblioteca, una ludoteca de joc simbòlic, una sala de descans, un gimnàs, la sala de psicomotricitat i el menjador. Es complementa amb dos grans espais exteriors que són la pista i el pati de sorra per als més petits.

L’escola Josep Maria Madorell té un total d’ alumnes de 335 de procedències molt diverses. Hi ha nens procedents d’Armenia, Xina, Marro c y Sudamericans que venen de diferents països com són Guatemala, Perú, Paraguai, Bolivia, Colombia i Argentina. Un 95% de l’alumnat són veïns de Molins de Rei i el petit 5% restant procedeixen de pobles del Baix Lobregat. Els nens i nenes de la población la gran majoria venen del barri de la Incresa i el de la Riera Bonet

Els cursos están organitzats de al diferent forma:

De P-3 a 4rt de Primària consta de 2 liníes per curs a diferencia de 5è i 6è que tenen una.

Classe P-3 P-4 P-5 1r 2n 3e 4rt 5è 6è

A 24 20 23 21 21 17 20 24 16

B 23 23 24 20 20 18 21 - -

Taula que ens mostra la divisió de l’alumant del centre.

Els alumnes de l’escola que són de Molins de Rei provenen dels barris més propers que són el de la Incresa i el de la Riera Bonet. La població que hi viu en aquests barris és de classe mitjana-baixa.

Les persone que treballen están dividits amb l’equio de professorat que són 16 tutors de p-3 a 6é, dos de reforça nfatil (perquè hi ha tutores amb joranda reduïda per maternitat), 1 vetlladora, 1 de música, 1 de educación física, 1 d’angles , 1 de informática, la directora, 1 cap d’estudis i 1 psicologa. Per un altre banda tenim l’equip de serveis que hi ha dos conserge, 3persones de neteja, 2 secretàries.

El marc pedagògic

o puc arribar on ets tu

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com