ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

HISTÒRIA DE AMAZON (cat)


Enviado por   •  13 de Septiembre de 2022  •  Documentos de Investigación  •  267 Palabras (2 Páginas)  •  195 Visitas

Página 1 de 2

PRESENTACIÓ:

Hola Bon dia, em dic Ainhoa i avui us presentaré el meu logotip.

EL MEU LOGOTIP:

Primer de tot el logotip que he escollit és AMAZON, i aquest va ser el primer que va sortir, el segon aquest, que es el que tenim avui en dia i per ultím aquest que és el que jo he modificat.

PER QUÈ HE ESCOLLIT AQUEST:

He escollit Amazon perquè compro sovint, ja que em sembla molt pràctic. I en aquestes circunstancies he triat aquest ja que per la COVID-19 estan les botigues i els centres comercials tancats o amb aforament limitat.

HISTÒRIA DE AMAZON:

Amazon és va crear al 1994 a Seattle, USA. Al principi només és venien llibres en línea, que això li va permetre creixer rapidament i amb els guanys que van obtenir és va formar la botiga que tenim avui en dia.

Ara us parlaré del seu logotip; com podem observar a les fotografies el primer logotip va ser aquest d'aqui, que és un riu dins de la forma de A, i el segon que han dissenyat que com tots sabem és el que tenim actualment, és aquest d'aquí que és va adoptar al 1998 i forma una corva groga mostran un somriure que va de l'A a la Z.

ELS CANVIS I PERQUÈ ÉS MILLOR:

He canviat la seva tipologia de lletra, he resaltat les dues lletres imprescindibles (A,Z) i he afegit uns quants objectes com la capsa de cartró que va més amable el seu logotip.

El motiu pel qual penso que és millor és perquè amb la capsa de cartró podem veure més clar com arriven els productes que comprem

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)   pdf (28.2 Kb)   docx (7.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com