ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Instruction


Enviado por   •  8 de Octubre de 2014  •  553 Palabras (3 Páginas)  •  181 Visitas

Página 1 de 3

Hallo Vrijwilliger!

Hier nog even een brief met wat handige informatie.

Verzekering:

De gemeente Enschede heeft een W.A. en ongevallenverzekering afgesloten voor alle vrijwilligers, hier val je dus onder, tot twee uur voor en na je werkzaamheden en tijdens je werkzaamheden

Identificatieplicht:

Alle vrijwilligers moeten zich kunnen identificeren, mocht iemand er naar vragen, dan moet je een identiteitsbewijs bij je hebben. Zorg dus dat je deze bij je hebt!

De maaltijd:

Iedereen die werkt op een tijd die overlapt met een etensmoment heeft recht op een maaltijd. Dit zal dus betekenen dat wanneer je op de festivaldag zelf werkt (vanaf 2 uur of vanaf half 8) dat je recht hebt op een warme maaltijd. Mocht je tijdens de opbouw/afbouw helpen, dan krijg je ontbijt, lunch en diner, mocht je de hele dag werken. Mocht je pas om 2 uur beginnen bijvoorbeeld, dan heb je alleen recht op diner. Op maandag is er alleen geen ontbijt.

Op de festivaldag kan er tussen 17:00 – 20:00 gegeten worden. Iedereen die de tweede shift werkt, wordt verwacht om 17:00 bij de keuken in de backstage. Iederen die de eerste shift werkt wordt verwacht om meteen na zijn/haar shift naar de keuken te gaan. Als je eerst het festival op gaat en daarna gaat eten heb je een grote kans dat de keuken gesloten is. Ga gerust eten in de backstage, maar de backstage is een productieve plek, dus niet bedoelt als chillplek

De beloning:

• Gratis toegang tot het festival

• De beker

• Het Green Vibrations Activisten T-shirt

• 3 consumpties per dagdeel

• Een fantastische ervaring!

De briefing:

De dag voor het festival, dit jaar is dit 28 mei om 20:00, vindt er een briefing plaats waar informatie over de veiligheid (nooduitgangen, etc.) wordt gegeven en bovendien krijg je uitleg over je werkzaamheden. Daarna kun je je t-shirt, toegangsbandje en beker ophalen. Mocht je deze dag echt niet kunnen, geef het dan zo snel mogelijk door! De briefing wordt gegeven op het Carillionveld op de UT, op dezelfde plek waar het festival de dag daarna plaats zal vinden.

Aanwezigheid:

Er wordt gewerkt in twee shifts op de festivaldag zelf.

De eerste shift is van 14:00 – 19:30, aanwezigheid 13:30

De tweede shift is van 19:00 – 00:30, aanwezigheid 19:00

Er wordt van je verwacht dat je ook werkelijk een half uur van te voren aanwezig bent! Dit is niet

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com