ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cafè de la Granota


Enviado por   •  10 de Enero de 2014  •  253 Palabras (2 Páginas)  •  246 Visitas

Página 1 de 2

ññññññññ Totes aquestes històries es conten a un café que s'anomena Cafè de la Granota. Resum Aquest capítol parla sobre: En els anys seixanta, després que els guàrdies civils controlessin tot el poble, hi va haver un fet que ningú sabia però en parlava tot el poble. Hi havia algú que als partits de futbol feia com si pités l'àrbitre i així es podia aturar el partit. Aquest home, preocupat perquè els guàrdies, sobretot en Broca, no l'hagafessin li va anar a demanar ajut al mossén del poble, i com que el mossén era molt aficionat al futbol i no volia que el seu equip perdés, li va dir que els remordiments que tenia solament eren perquè havia sopat massa fort.

Finalment, el narrador ens conta com ell i el mossén, van estabornir a en Broca perquè no anés al partit i així, que el àrbitre fantasma pogués fer la seua feina. El títol del meu capítol es diu així pels guardies civils, interpretats pels seu tricorni, que intenten trobar l' àrbitre fantasma, aquí l' enigma. Narradors El narrador quan comença, és a dir, quan fa la introducció de la historieta amb la descripció dels guàrdies civils i alguna gent és omminiscent.

Llavors, el narrador canvia a ser intern, es podria dir que ho esta redactant un home després de passar molts anys d'aquest fet mentre li explica un home vell.

I finalment, el narrador intern és Cristòfol Vallcorna, que també és un dels protagonistes de la història perquè intervé en estabornir a la Broca.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com