ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Cafe Granota


Enviado por   •  19 de Mayo de 2014  •  224 Palabras (1 Páginas)  •  308 Visitas

12. L’assassinat del Roger Ackroyd

En Damià explica al Sebastià, el jutge de pau de la vila, i amic seu, com va arribar a disparar al Teodor.

Tot va començar a la nit, quan en Damià, un enamorat de les novel•les de detectius, va començar a llegir-ne una de l’Agatha Chrstie: L’assassinat d’en Roger Ackroyd. De seguida s’hi va enganxar, però la dona l’hi va fer deixar dient-li que tanqués el llum i es posés a dormir.

L’endemà, en Damià, va matinar, i assegut a la porta de casa seva, es va disposar a llegir la novel•la sencera. La primera interrupció la va fer el Xapa, que va aparcar la camioneta al davant seu. Va començar a parlar-li de les seves aventures, i només el va fer aturar un camió que no podia passar. Així que el Xapa va marxar per moure la camioneta.

La segona interrupció va venir a càrrec de la seva dona. Després de la petita escridassada, en Damià afirma que el Teodor seia a l’altra banda de la plaça. El noi va reprendre la novel•la i molt ficat al llibre, no es va adonar que en Teodor en preparava una de les seves.

En una estona, es va presentar el cunyat d’en Damià per deixar-li al costat l’escopeta i el morral mentre anava a comprar tabac. Ell va continuar llegint, ficat de cap en una

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com