ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Multimedia


Enviado por   •  11 de Marzo de 2013  •  360 Palabras (2 Páginas)  •  146 Visitas

Página 1 de 2

1. INTRODUCCIÓ

1.1 PRESENTACIÓ I CONCRECIÓ DEL TEMA

El “cloud computing” es un paradigma que permet oferir serveis de computació a través d’Internet.

Molts estudis demostren que el” cloud computing” no es una moda sinó un model de negoci que permet a les empreses ser més productives i millorar la seva competitivitat. A les Pymes, pot accedir a noves tecnologies superiors, i a les grans empreses, per l’atractiu de convertir els costos fixos en variables.

Dins del “ cloud computing” ens trobem amb les xarxes socials on empreses privades com públiques en fan l’ús d’elles. En les privades per millorar relacions amb els clients i en les públiques per donar informació general, tramitacions, registres...

Les xarxes socials es van inventar fa pocs anys i en un curt període de temps han agafat molta rellevància. Aquestes influencien cada cop més les nostres vides, però de la mateixa manera que ens presenten molts avantatges, també ens poden portar molts inconvenients.

Aquestes s’han convertit en un dels protagonistes d’aquesta revolució social i en un canal de comunicació que a llarg termini representarà la meitat del negoci de publicitat mundial, es per això que el contingut del projecte, es basarà en les xarxes socials en empreses privades i administracions públiques, dels perills i les possibilitats que pot comportar el seu ús.

Es un tema molt actual i m’ha semblat interessant comparar aquest dos tipus d’empreses, ja que l’empresa privada utilitza les xarxes per millorar relacions amb clients , crear comunitats d’usuaris en torn a una marca, promoció i màrqueting...en canvi d’altre banda les administracions públiques l’utilitzen per informació general,comunicació directament amb la ciutadania,serveis que presta, registres, tramitacions,....

Encara que no hem d’oblidar que aquestes xarxes presenten perills que explicarem durant el projecte, per exemple a les empreses privades es important que tinguin especial atenció amb els continguts que existeixen a aquestes xarxes ja que si no estan bé gestionades ens poden repercutir o bé el crear una identitat correcte a la xarxa per una bona reputació social. En canvi a les administracions públiques es poden presentar problemes d’identificació i suplantació a la xarxa o desconcert entre usuaris que es poden veure confusos al trobar avatars falsos,... entre d’altres.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com