ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ACTIVITAT DE L'ALEGRIA


Enviado por   •  10 de Febrero de 2013  •  417 Palabras (2 Páginas)  •  379 Visitas

Página 1 de 2

ACTIVITAT “DESCOBRIM L’ALEGRIA”

I l’última activitat que havíem pensat per treballar l’alegria amb els infants serà la sessió de fotografies, on ells mateixos descobriran de forma més propera quina és aquesta emoció i perquè creiem que és tant important aprendre-la.

Aquesta activitat també es realitzarà com les altres anteriors, és a dir, cap al tercer trimestre, ja que serà el període on els infants ja s’hauran adaptat a l’entorn, i així d’aquesta manera els hi serà més fàcil gaudir-la.

L’activitat consistirà en que els infants de l’aula de les papallones tindran penjat al centre de la classe un dibuix d’un nen amb una cara contenta. Per tant, els infants hauran d’identificar visualment de quina emoció es tracta i veure com educadors/es de quina manera reaccionen davant d’ella. L’educador/a els hi anirà dient que es fixin en el rostre del nen de la fotografia, en l’expressió dels ulls, de la boca i l’actitud que manté l’infant. Després, els hi preguntarem a cada infant en quines situacions els s’hi resulten més alegres. Un cop acabat això i hagin reconegut l’emoció de l’alegria, passarem a fer una sessió de fotos a cada nen, on la finalitat és treure una petita rialla, i veure les diferents expressions i reaccions que té cadascú. Un cop acabat això, passarem a imprimir totes les fotografies, i cada infant retallarà la seva, i les enganxarem a un mural ben gran, que estarà situat al mig de la classe. I quan estigui acabat el mural, es passarà a exposar a les famílies.

Després, amb aquesta activitat, els objectius d’aprenentatge que volem aconseguir és sobretot, què puguin reconèixer d’una forma més propera i què siguin ells mateixos els que simbolitzin l’emoció de l’alegria, a través del joc.

També cal dir, que aquesta activitat es realitzarà a la mateixa aula de les papallones, amb la supervisió d’un educador/a i una TEI. Després el temps, que hem pensat que pot durar aquesta activitat serà aproximadament d’una hora.

I per últim, els criteris d’avaluació que utilitzarem per valorar aquesta activitat serà de forma grupal mitjançant les fitxes d’observació i amb la redacció d’uns ítems que facin referència a la realització d’aquesta activitat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com