ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Pendís


Enviado por   •  6 de Noviembre de 2014  •  223 Palabras (1 Páginas)  •  132 Visitas

INTERPRETACIÓ

- 1ra estrofa: L’autora pensava que sentir i estiar era una cosa extranya i que només uns quants hi arribaven. Es a dir mai ens conformem amb el que tenim, sempre volem més i no disfrutem del que sentim.

- 2na estrofa: L’autora s’esperava un camí planer i es trova una pujada per on pot caure i relliscar. I no es pot permetre caure, sinó que s’ha d’aixecar i continuar i no dornar-se per vençuda.

- 3ra estrofa: L’autora ens diu que si vol tenir sentiments ha de seguir sense mirar enrere i tot i això l’unic que pot fer es esperar i mentre el temps va passant ella espera la felicitat.

- 4ta estrofa: L’autora ens diu que es trova perduda en un bosc i que no sapo n es troba. Diu que les branques no li deixen veure l’horitzo i per tant no veu la felicita.

- 5na estrofa: L’autora ens explica que ningú la va a buscar al bosc, però tot i això ella espera que algú vagi a buscar-la ja que la faria feliç però aquesta persona no arriba mai.

- 6na estrofa: Finalment ens diu que potser ha passat algú però no ha passat pel seu camí. I la reflexió que es deixa es que, si no aspires a la felicitat, no ets sensible i les coses no t’afecten. A ella li sap greu ser sensible.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com