ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

LA PUBLICITAT.


Enviado por   •  6 de Abril de 2016  •  Ensayos  •  392 Palabras (2 Páginas)  •  83 Visitas

Página 1 de 2

LA PUBLICITAT.

La publicitat és una forma de comunicació comercial que intenta persuadir a les persones per consumir el producte publicitat.

Gràcies als mitjans de comunicació les persones s'arriben a assabentar de la publicitat que és publica.

La nostra opinió sobre la publicitat és que creim que és una manera de ''menjar el cap'' a les persones  per a què vagin a comprar el producte.

Com també hi ha anuncis de publicitat que són molt enganyosos, ens fan creure que els serveis que poden arribar a donar-nos i a complair-nos als ciutadans és la majoria mentida. Avui per avui no pots creure res, la majoria de les coses que ens diuen es mentida i més un anunci de publicitat, però com xerrem del anuncis de publicitat dolents i enganyosos, podem xerrar dels anuncis de publicitat bons i que de veres necessitem les persones per donar-nos conta del que tenim al davant.

Analitzant els següents anuncis ens donam conta de:

https://www.youtube.com/watch?v=ONi3SCs3YAA

Aquest és un dels anuncis enganyosos. La gent que està desesperada per aconseguir doblers.

‘’Consigue tu dinero fácil y rápido’’ sona molt fàcil, molt senzill de aconseguir, però bé que no diuen amb els interessos que has de tornar el que ‘’et presten’’.

La gent està mol malament de doblers i aquestes empreses el que volen és aprofitar-se de la gent innocent i que no pensa bé les conseqüències de fer-ho.

https://www.youtube.com/watch?v=OoFlYSB5Rps

Aquest tipus d’anunci és un anunci que et motiva a veure les coses bones de la vida, que si et venen coses dolentes pots sortir d’elles d’una manera o d’una altra, però ho aconseguiràs.

Que lo més important no és lo material, lo més important és la felicitat. Què per molt que estiguis ‘’cremat’’ amb la vida has donar-li la volta a la truita i seguir cap endavant i amb un somriure, i molt millor, si és de orella a orella.

Et reflexa que quan surtis al carrer surtis per menjar-te el món i no fessis cap altra cosa que no sigui ESTAR FELIÇ.

Nosaltres creiem, que aquest anunci es treu en aquestes dates per què la gent està molt indignada i cremada per què no hi ha ni doblers, ni treball ni res de res i que encara que hi hagi una mala passada a les persones hem de seguir lluitant per sortir endavant, veure les coses d’una altra manera i seguir intentant que la situació pugui anar a millor.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.4 Kb)   pdf (43 Kb)   docx (8.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com