ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Apunts Segon Parcial Ciencia Política (cat


Enviado por   •  26 de Septiembre de 2020  •  Apuntes  •  400 Palabras (2 Páginas)  •  187 Visitas

Página 1 de 2

CIÈNCIA POLÍTICA Curs 2019-2020

SEGON EXAMEN PARCIAL, 19 de juny 2020

Nom i Cognom:.......

Niu:...........

A) Instruccions per a fer l’examen:

Aquest examen consisteix en respondre 4 de les 5 preguntes de l’enunciat.

Les preguntes formulades es vinculen a temes d'actualitat, però han de ser respostes en relació directa amb els coneixements teòrics adquirits durant el segon semestre de l’assignatura; no es tracta doncs de plantejar debats especulatius sinó d’aplicar conceptes explicats a classe a qüestions contextualitzades.

El plagi no és permès: es revisaria l’autoria de les respostes a través d’un aplicatiu.

L’extensió màxima de les respostes és de 300 paraules per pregunta (total examen 1200 paraules).

El full d’examen és aquest mateix document (en PDF o Word) i per tant les vostres respostes han de figurar a continuació de l’enunciat i per tant és aquest mateix document el que us heu de baixar i després penjar a “tasques” de l’aula moodle.

El temps total per fer l'exercici serà de 3 hs. per la qual cosa l'hora límit per enviar l'examen (en format PDF o Word) és a les 18 hs.

Les notes de l’examen, i la mitjana global de l'assignatura -que determina si us heu de presentar o no a la recuperació del 3 de juliol- estaran disponibles el dia 23 de juny a partir de les 12 hs.

Cada professor fixarà la data i l’hora de revisió, que es farà via Teams enviant un enllaç a les persones que ho sol·licitin.

B) Preguntes: respongui 4 de les 5 preguntes de l’enunciat.(Podeu utilitzar aquest document per respondre)

1) La QUALITAT DE LA DEMOCRÀCIA pot veure's afectada per la gestió política de la pandèmia? en quin sentit? per quines mesures?

 2) La crisi de la covid-19 pot impactar en la SOCIALITZACIÓ POLÍTICA i pot provocar canvis en la CULTURA POLÍTICA? pots posar alguns exemples?

 3) S'han convocat les eleccions al País Basc i a Galicia (12 de juliol), quan encara estarem sota els efectes de la pandèmia. Quins factors creus que incidiran en el COMPORTAMENT ELECTORAL de la ciutadania?  

4) Es pot identificar la presència dels diferents tipus d'ACTORS POLÍTICS en el context de la pandèmia? quines funcions/papers han desenvolupat? quina influència relativa han tingut?

5) La covid-19 ha generat POLÍTIQUES PÚBLIQUES de resposta. En quins àmbits? Com han accedit els problemes a l'agenda? a través de quins models s'han implementat les polítiques? Posa alguns exemples.

Molt important: abans de penjar l’examen a tasques anomena el document amb el teu cognom i nom

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3 Kb)   pdf (45 Kb)   docx (8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com