ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

CAS 2. IM-PACTO


Enviado por   •  11 de Octubre de 2021  •  Tareas  •  612 Palabras (3 Páginas)  •  86 Visitas

Página 1 de 3

CAS 2. IM-PACTO

IM-pacto és una de les principals agències de comunicació i relacions públiques de Sevilla. El seu nom prové d’un joc de paraules que, a partir de les inicials dels cognoms dels dos socis fundadors (Ibáñez y Montoya), al·ludeix a la voluntat d’aconseguir repercussió per a les seves accions (“impacto”) i de potenciar un diàleg fructífer (“pacto”) entre els seus clients i els públics d’aquests. Va ser fundada al 1990, sota l’abric de la imminent Expo’92, i des del 2001 compta amb una petita delegació a Jerez de la Frontera, al servei sobretot de la indústria vitivinícola local.

A més dels dos socis fundadors, la plantilla d’IM-pacto la integren 2 directors d’oficina (1 d’ells a Jerez), 8 directors de comptes (2 a Jerez), 41 executius (7 a Jerez), 3 trainees (1 a Jerez), 1 director financer, 1 cap d’informàtica i sistemes, i 7 persones que assumeixen tasques administratives (2 d’elles a Jerez). En total compte amb 65 persones (13 fixes a la delegació de Jerez).

Coincidint amb la jubilació d’un dels seus socis fundadors (Ibáñez), IM-pacto ha sigut adquirida per una consultora multinacional de relacions públiques que ja té oficines a Madrid i Barcelona, i que també volen estar presents a Andalusia. En principi, la integració no hauria de ser traumàtica donat que no es preveuen acomiadaments (com a màxim, alguna baixa incentivada). Sí que es produirà,  

en canvi, una profunda reestructuració:

- L’oficina de Jerez es clausurarà i els seus empleats es recol·locaran a l’oficina de Sevilla.

- Montoya, el soci fundador que queda en actiu, ha pactat continuar al davant de l’oficina durant mig any per facilitar el traspàs de poder al nou responsable. A Montoya li agradaria que el nou responsable fos el seu fill, que fa uns mesos que treballa amb ell a IM-pacto. Tot i que no és especialment brillant, vol intentar “vendre’l” bé a la direcció de la multinacional.

- Alguns directors de comptes i executius de comptes s’integraran en equips liderats des de les oficines de Madrid i Barcelona per a

implementar accions sobre el terreny a la zona sud i per a contribuir des de Sevilla a projectes d’àmbit nacional.

- La clientela local que ha constituït la base del negoci de IM-pacto fins ara  s’anirà ampliant progressivament amb la incorporació d’una nova cartera  de clients (sobretot, multinacionals)

Tu treballes com a director de comptes a IM-pacto i, a causa de la teva expertise al camp de la comunicació interna, la multinacional que ha adquirit la companyia t’encarrega que lideris el projecte de relacions internes destinades a afavorir un procés d’integració òptim. Donat que no estàs familiaritzat amb la cultura corporativa de l’empresa que us absorbeix, inicies de seguida la fase d’investigació.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.9 Kb)   pdf (60.7 Kb)   docx (9.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com