ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Hisòria de la m´sucia


Enviado por   •  26 de Abril de 2020  •  Apuntes  •  334 Palabras (2 Páginas)  •  303 Visitas

Página 1 de 2

HE TRIAT L’OPCIÓ 1

Aquesta exposició va ser feta a Madrid l’any 2018. L’exposició ens mostra l’evolució de la dansa des de Isadora Duncan fins Joséphine Baker. El títol d’aquesta exposició és “La bailarina del futuro”, i dins d’aquesta exposició trobem 7 ballarines i coreògrafes pioneres del segle XX. El nom d’aquestes ballarines són les següents: Loïe Fuller, Joséphine Baker, Doris Humphrey, Martha Graham, Isadora Duncan, Mary Wigman i Tórtola Valencia.

Aquestes ballarines van aportar nous moviments corporals a la dansa, noves formes d’expressió corporal, i que van trencar amb la verticalitat i la rigidesa del ball.

EXERICI 2:

ISADORA DUNCAN: Va desenvolupar amb una noca forma de ball que va ser innovador dins del ballet clàssic ja que mai s’havia vist. Va començar a ballar descalça a l’escenari i vestida amb túniques d’estil grec. Feia les posicions, els passos i les estructures que ella volia, és a dir ballava lliure. Isadora Duncan també va ajudar a fer visible la dansa com un art legítim.

MARY WIGMAN: Va aportar a la dansa l’elaboració de tècniques amb moviment desestructurades, i això va produir una nova generació de ballarins. També és basava amb la improvisació, moviments lliures i espontanis provant noves formes per moure’s dins l’escenari per donar més dinamisme al moviment.

EXERCICI 3

Nijinski va ser un ballarí nascut el 12 de març del 1889 a Kiev. Quan tenia 9 anys va començar en el món de la dansa i al ser un bon ballarí, això el va portar a ser coreògraf.

La meva opinió és que Nijinski va ser un bon ballarí ja que quan tenia 18 anys es va estrenar al Ballet Imperial. 18 anys ets molt jove i has de tenir un gran coratge i una gran seguretat amb tu mateix per atrevir-te actuar coma ballarí de tant jove en un lloc tant important. Pel que puc veure en les imatges, representava l’escena el mateix moment que ballava, cosa que en aquella època era molt difícil de veure. Nijinski va portar aquesta força en el Ballet Rus.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (37.2 Kb)   docx (7.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com