ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Valenciano Xe


Enviado por   •  22 de Enero de 2015  •  308 Palabras (2 Páginas)  •  112 Visitas

Página 1 de 2

L’autor d’aquest llibre s’anomena Xavi Sarrià, va nàixer a Barcelona en l’any 1977. Aquest llibre el va publicar en l’any 2008; en l’any 2014 també va publicar una novel•la, “Les cançons parlen de tu”. A més de escriure, Xavi Sarrià és guitarrista i fundador del grup musical valencià “Obrint Pas”. Des de ben jove, la música ha segut un referent per a ell.

“Històries del paradís” de l’edició Bromera, no es un llibre molt extens. Consta de 22 relats curts, unes 140 pàgines en total. L’escriptor no sempre escriu els relats en primera persona, a vegades també sol relatar-los en tercera persona. Al començament del llibre l’autor escriu una dedicatòria. Xavi Sarrià ens descriu molt be el que ocorre en cada moment amb oracions molt curtes. Tots els relats ocorren al mateix temps i alguns són la continuació d’altres.

És una obra de ficció on la realitat s’entrellaça amb la fantasia en la que l’escriptor, vol fer-nos reflexionar sobre el món en que vivim i construïm entre tots. Tots els relats tracten temes que han ocorregut no fa més de 20 anys; molts d’ells relacionats amb la guerra i com aquesta afecta en la vida de les persones que ho viuen, com per exemple: Por, Calfred, Fam, Orgull, Terror, etc. Aquests relats solen anar acompanyats d’un referent cultural (Grups de música com “Extremoduro”, o escriptors/es com Maria – Mercé Marçal).

Una curiositat d’aquest llibre es que la paraula “Paradís” es repeteix molt al llarg de tot el llibre.

En l’any 2011, aquest llibre va ser traduït al castellà.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com