ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Brian Greene


Enviado por   •  3 de Febrero de 2015  •  220 Palabras (1 Páginas)  •  154 Visitas

Brian Greene és professor a la Universitat de Columbia des de l'any 1996. Greene va ser un prodigi de les matemàtiques. A la jove edat de 5 anys ja era capaç de multiplicar xifres de 30 dígits. El seu nivell en matemàtiques era tan alt, que als 12 anys va rebre classes d'un professor de la Universitat Columbia, ja que havia sobrepassat el nivell de matemàtiques de l'institut.

Brian Greene juntament amb Ronen Pessner un dels principals codescobridors de l'anomenada simetria de mirall de les formes de Calabi-Yau. D'acord amb la conjectura de Dixon-Lerche-Vafa-Warner, formulada en el marc de la teoria de cordes, el nombre de famílies de partícules està relacionat amb el nombre de "forats", o equivalentment, l'estructura dels grups d'homologia d'una forma de Calabi-Yau. Més concretament el nombre de famílies depèn del valor absolut de la diferència entre dos nombres de Hodge.

El descobriment de la simetria de mirall, implicava que formes topològicament no equivalents de Calabi-Yau, però els grups d'homologia parells i imparells estan intercanviats condueixen a teories de cordes que prediuen el mateix nombre de famílies de partícules, d'acord amb la conjectura de Dixon-Lerche-Vafa-Warner. Això implicava que alguns càlculs complicats podien realitzar-se en lloc de la forma de Calabi-Yau original, en una altra relacionada amb aquesta per la simetria mirall, on els càlculs poden ser notablement més senzills.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com