ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Era De La Terra


Enviado por   •  11 de Junio de 2015  •  221 Palabras (1 Páginas)  •  128 Visitas

Comença en el moment en què es va formar la Terra fa uns 4567000000 d'anys i acaba fa 3800 milions d'anys durant 767 milions d'anys, quan comença l'eón Arcaic.

Durant aquest període, probablement el Sistema Solar s'estava formant dins d'un gran núvol de gas i pols. La Terra es va formar quan part d'aquesta matèria es va transformar en un cos sòlid. Aquest és el període durant el qual es va formar l'escorça terrestre. Aquesta escorça va sofrir molts canvis, a causa de les nombroses erupcions volcàniques.

Les roques més antigues que es coneixen tenen una antiguitat d'aproximadament 4400000000 d'anys i es troben a Canadà i Austràlia, mentre que les formacions rocoses més antigues són les de 3800 milions d'anys de Groenlàndia.

Durant aquest eón es va produir el bombardeig intens tardà que va afectar els planetes interiors del Sistema Solar, fa 3800-4000 milions d'anys.

La formació rocosa més antiga coneguda, el cinturó supracortical d'Isua, està integrat pels sediments de Groenlàndia datats en al voltant de 3800 milions d'anys, una mica alterats per dics volcànics que van penetrar a les roques després d'haver estat dipositades.

Els sediments de Groenlàndia inclouen formacions de ferro bandeado. Possiblement contenen carboni orgànic, el que indicaria que les primeres molècules auto-replicants daten d'aquesta època i una petita probabilitat que ja hagués sorgit la fotosíntesi . Els fòssils més antics coneguts d'Austràlia.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com