ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Odissea De L'especie


Enviado por   •  3 de Mayo de 2014  •  237 Palabras (1 Páginas)  •  168 Visitas

Fa tres-cents mil anys , el primer representant de la nostra espècie apareix a la terra . A poc a poc , anirà substituint a la resta d'homínids , explorarà la terra i arribarà a tots els racons del nostre planeta . Després , es fa sedentari i descobreix l’art i el món imaginari creant així la creences sobrenaturals que van donar origen a la primera religió .

Hi ha una serie de canvis climàtics i geològics en nombroses ocasions . Ho perd tot però sempre troba la manera de sobreviure , de comprendre millor el planeta i anar més enllà dels seus límits .

El seu cervell es desenvolupa cada cop més . Aquest home , Homo Sapiens , es converteix en un gran pensador : fixa el seu espai , el delimita i inventa la propietat, la família , la defensa del territori , el treball , l'agricultura i descobreix el foc amb el qual podrà coure la carn, defensar-se dels animals .

Quan es reagrupa en poblats s'organitza i crea societats . Després es dedica a domesticar animals , el que l'ajudarà a enfortir el seu poder .

Arriba a sentir-se tan poderós que ja pot pensar que prové de la natura i llavor per donar una explicació al seu gènesi , crea obres mestres , tombes , monuments consagrats als déus ... També inventa l'escriptura, la arquitectura , la medicina.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com