ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Parques Naturales


Enviado por   •  3 de Noviembre de 2013  •  246 Palabras (1 Páginas)  •  223 Visitas

Un Parc Natural és un espai reservat en un territori amb un protegit legalment davant l'acció de l'home. L'objectiu és compatibilitzar les activitats humanes amb la protecció del medi i del paisatge. Els Parcs Naturals estan ordenats i antropitzats, i dins els seus límits podem trobar diverses activitats i equipaments urbans i industrials, com canteres de pedra, cimenteres, ports industrials, camps de tir militars i civils, urbanitzacions, explotacions agrícoles, línies d'alta tensió, embassaments... Poden ser marítims o terrestres i poden estar situats en qualsevol espai geogràfic.

Parcs naturals a la Comunitat Valenciana i a Catalunya

Al País Valencià, l'albufera de València és el parc natural més antic. A la província de Barcelona, l'organisme dedicat a gestionar els espais naturals és l'Àrea d'Espais Naturals i s'encarrega dels dotze espais naturals que formen la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

En el cas de Catalunya, els parcs naturals es defineixen com espais amb valors naturals qualificats. L'objectiu és compatibilitzar la protecció i conservació amb l'aprofitament ordenat dels recursos i l'activitat dels habitants. La seua declaració s'atorga per decret.

NORMES

La circulació de vehicles i bicicletes a l'interior del Parc és restringida.

No es permet la caça, la pesca ni la captura de cap animal.

No embrutar el parc amb les restes de menjar i desperdicis.

No fer foc.

No acampar.

No abandonar els camins senyalitzats.

No pertorbeu la tranquil•litat del lloc.

No introduir animals de companyia a l'interior del Parc(en tot cas amb corretja)

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com