ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

L'infant Salvatge


Enviado por   •  5 de Marzo de 2013  •  212 Palabras (1 Páginas)  •  386 Visitas

L’INFANT SALVATGE

1. El que exposa quest cas, creus que demostra, d’alguna manera, que no seriem humans sense cultura?

Si, perquè aquest nen, tot i néixer sent ésser humà, no ha desenvolupat totes les habilitats i conductes que adquireixen durant el desenvolupament o inclús durant tota la vida la resta d’humanitat. Aquestes característiques són apreses al viure en societat i també al tenir una cultura la qual guia la nostra conducta.

2. Com serien els nens, si per alguna raó, creixessin sense la influència de la societat? Com animals?

Al créixer sense l’aprenentatge que es fa al conviure en societat els nens serien com animals, no tindrien la educació o la manera de comportar-se dels éssers vius. Ja que aquest comportament no el tenim quan naixem sinó que es va formant en els aprenentatges que tenim al llarg de la vida.

3. Podríem afirmar que hi ha un període crític n el procés d’enculturació, a partir del qual aquest procés ja no és possible?

Impossible no ho crec, però si que seria mes lent el procés o amb resultats no tan perfectes en edats més avançades, ja que durant la infància la nostra capacitat d’aprenentatge és més eficaç i més ràpida. També quan som petits ens adaptem millor a les situacions, no dificultaria tan el procés d’ enculturació.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com