ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

L'éxit


Enviado por   •  29 de Marzo de 2022  •  Ensayos  •  286 Palabras (2 Páginas)  •  52 Visitas

Página 1 de 2

“Es podria pensar que l’èxit és aconseguir reconeixement o triomfar en un determinat aspecte. Però l’èxit és també treballar en les nostres obligacions amb l’objectiu de transformar la societat i fer-la més humana.”

Si hi ha una cosa que ens agrada als humans, és posar etiquetes. Ens hem acostumat a categoritzar la gent segons pensen, visten i, fins i tot, respiren. Molt sovint, potser més del que ens agradaria reconéixer, classifiquem a les persones segons l'enveja que tenim pel que són o han aconseguit. Si una persona ha aconseguit reconeixement en el seu àmbit, acostumem a considerar-li reeixit, mentre que, si no és conegut, famós i viu entre luxes, diem fàstics d’ell.

Però, cal no confondre el cul amb les témpores: l’exit no té res a veure amb el reconeixement. El primer és el resultat de la constància i la superació personal. El segon, en canvi, és només la valoració que fan els altres del treball realitzat. No obstant aixó, no gaudir d’un cert prestigi o estatus social no hauria de desmeréixer una feina.

El vertader èxit, per més que alguns tracten d'ocultar-ho, resideix en treballar en les nostres obligacions amb l’objectiu de transformar la societat, fent-la més humana. Els mediocres, assedegats de fama i reconeixement, tractaràn de desprestigiar el treball dels qui de veritat s'esforcen per millorar, i seràn capaços, per tal de no acabar com Camot i eixir mal aturats, de mentir i enganyar a tort i a dret.

Per això, si volem aconseguir l'èxit en les nostres vides, hem d’afrontar cada dia amb la millor voluntat possible, fent tot el que siga a les nostres mans i donant el millor de nosaltres mateixos per a fer d'aquest món un lloc millor, amb menys prejudicis i més oportunitats.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)   pdf (53.3 Kb)   docx (8.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com