ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Maleta Mejicana


Enviado por   •  8 de Abril de 2015  •  218 Palabras (1 Páginas)  •  263 Visitas

La “maleta mexicana” és un documental d’un gènere històric que tracta de la Guerra Civil Espanyola (1936-1939) a partir de les fotografies preses per tres fotògrafs estrangers, Robert Capa, Gerda Taro i David Seymour “Chim”, essent així els primers corresponsals de guerra de tota la història.

La directora d’aquest documental és la britànica Trisha Ziff, qui gràcies a la Coproducció entre Espanya, Mèxic i USA i amb la col•laboració de 212 Berlín, TVE I TV3, va poder publicar aquest documental l’any 2011. Destacar que en aquest documental hi apareixen una gran quantitat d’experts, no només en fotografia, que son els encarregats de comentar els diferents negatius que van sorgir d’una maleta plena d’imatges fetes pels fotògrafs esmentats anteriorment, els quals podrem veure arreu del documental. A més, també hi apareixen experts en la Guerra Civil Espanyola (historiadors espanyols, i fins i tot historiadors estrangers especialitzats en la Guerra Civil Espanyola) que donen informació de l’època i així poder seguir el fil del documental mes fàcilment.

Per acabar, també hi apareixen diferents personalitats que van viure la crueltat de la guerra, i el posterior exili, qui donen una perspectiva diferent al documental respecte els diferents experts. Finalment destacar la participació de Claudio Rocha com a director de fotografia, i els productors Paco Poch, Eamon O’Farrill, i Víctor Cavaller.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com