ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Les Tesis D'abril


Enviado por   •  3 de Febrero de 2014  •  230 Palabras (1 Páginas)  •  233 Visitas

Les Tesis d'abril

· Per què es va produir aques ultimàtum? Explica el significat d'aquest

terme.

-En un moment on la crisi predominava, Lenin, acabat d'arribar del seu exili a Suïssa, va decidir que era el moment oportú per redactar les seves tesis que li donarien el poder d'eixir de la guerra si aquest arribava al poder.

L'ultimàtum es basava amb la conquista del poder per mitjà del proletariat, afavorint el repartiment de les terres entre els soviets i rebutjant la guerra per complet.

Ultimàtum: es tracta d'una proposta o solució, que va acompanya d'un plaç de temps determinat. No s'admet una resposta negativa, ja que més bé és una obligació.

· Comenta les paraules i frases en cursiva.

Guerra imperialista: una lluita entre burgesies de diversos països, de liberació nacional, per conquerir territoris on deixar l'excedent de producció entre altres objectius.

Primera etapa de la revolució: en la primera etapa destaca la Revolució de Febrer, on es va llevar al tsar del poder i la intenció d'establir una dictadura del proletariat.

Segona etapa de la revolució: en aquesta etapa els soviets liderats per Lenin, van prendre el govern. Aquesta revolució es va expandir afectant a molts estats.

República dels soviets: una república establida per la classe treballadora com son els soviets.

Nacionalització: es tracta de l'apropiació de l'estat, de mitjans de producció o serveis.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com