ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

POSTER A COMENTAR


Enviado por   •  14 de Febrero de 2015  •  204 Palabras (1 Páginas)  •  154 Visitas

Aquesta font és primària, ja que és contemporània als fets que descriu, que en aquest cas és l’Esquerra Republicana. És de contingut polític.

En aquesta, podem observar una mena de gràfic en el qual apareix un braç representant el Govern i diverses “cordes” que lliguen algunes de les seves característiques, com l’existència d’un ordre públic, el foment de l’agricultura i el transport i l’existència d’un exèrcit.

Tanmateix, en aquest hi apareixen dues frases les quals van dirigides als ciutadans i ciutadanes: la primera, situada a la part inferior de la fotografía, diu que “qui tracti de resistir-se a aquesta autoritat és un traïdor i que se l’ha d’exterminar”. Per tant, podem suposar que l’Esquerra Republicana s’havia d’imposar a tots/es i qui els traïcionés, és a dir, qui no donés suport a aquest partit, seria executat. Finalment, pel que fa a la segona frase més important i rellevant del cartell, la qual està situada a la part Esquerra de la imatge, diu “obediència cega fins guanyar la Guerra”, que fa referencia a la Guerra Civil Espanyola; els ciutadans i ciutadanes d’Espanya havien d’obeïr a aquest partit tot i que anés en contra dels seus ideals o pensaments, fins que la Guerra hagués acabat, perquè sinó se’ls castigaria.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com