ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Preguntas De Historia Desde 1868 Fins La Caiguda D'isabel II


Enviado por   •  16 de Marzo de 2014  •  206 Palabras (1 Páginas)  •  340 Visitas

L'any 1868, va haver-hi un pronunciament i una revolució contra Isabel II. Van haver-hi successos o accions fetes per Isabel II anteriorment, que comportessin la decisió de pronunciar-se contra Isabel II?

Al 1844, Espanya que era un estat centralista, va decidir crea la Guàrdia Civíl, aquesta polícia militaritzada va ser creada, perque Espanya estava perdent el control sobre els seus habitants? Si no és el cas, creus que si no hagués creat la Guàrdia Civíl, els habitants haguessin tardat molt en revelar-se contra el govern?

Perquè se'ls va ocòrrer al govern espanyol, al 1868 crear la pesseta? A cas la població no estava d'acord amb el que fins llavors utilitzaven?

Perquè els treballadors agrícoles mai es van decidir a fer una revolució agrària, tot i sabent que era un treball de baixa productivitat i que tenien un baix poder adquisitiu?

Maria Cristina al setembre de 1832 va afavorir una obertura del règim per aconseguir el suport dels liberals per tal d'assegurar la corona a la seva filla Isabel. Fent això, donava a entendre que ja sabia que duraria poc, però en comptes de fer això, perquè no va intentar modificar algunes lleis i satisfer dintre de lo possible als carlins, per a que pogués durar més en la seva regència?

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com