ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Cafe De La Granota


Enviado por   •  7 de Mayo de 2014  •  370 Palabras (2 Páginas)  •  245 Visitas

Página 1 de 2

Preludi de traspàs

L’avia esta al llit estirada apunt de morir amb els seus veïns i familiars vetllant-la però no esta tranquil•la, té por. La tia Ramona que sen recorda de tot explica que té por perquè quan l’avi estava viu un dia va decidir plantar una figuera al jardí però l’avia no hi estava gens d’acord. Primer va remugar però l’avi la va plantar igualment i l’avia ja no va dir res més fins el dia que l’avi va morir i 15 min desprès de que moris va tallar la figuera. Per això té por de trobar-se l’avi al cel que ja l’espera per passar comptes de l’assumpte de la figuera.

Els delfins

En Miquel és un Home que va als enterraments de la gent del poble i sempre és ell qui dona primer el condol a la família. Ell està molt orgullós de la seva feina però diu que sent veus en el poble que el critiquen i això de vagades li fa pensar en deixar-ho. La seva màxima preocupació però es la seva successió en aquet càrrec, diu que de pretendents no ni falten però segons ell cap ho feria tant be com ho fa ell.

Un enigma i set tricornis

L’equip local esta apunt de baixar a la divisió inferior però de cop comença a guanyar els partits gracies a que algú entre el públic que quan l’equip contrari està apunt de marcar xiula igual que el arbitra i els jugadors es paren. Aquet fet es dona partit rere partit. La Guardia civil acaba prenent par al assumpte i comença a investigar qui és el que xiula. La guàrdia civil comença a detenir gent però el xiulet segueix sonat. Llavors es va a confessar al musen el autor dels xiulets perquè es sent culpable de tot l’enrenou muntat però el musen, conciten que quedava un partit molt important per el equip local, el convens perquè continuï amb els xiulets. Però hi ha un dels guàrdies civils que l’esta apunt de descobrir llavors el musen demana ajuda a un amic seu, el narrador, que estaborneix el guàrdia civil que esta apunt de descobrir-lo abans del l’important partit. Al final el narrador diu que el que feia els xiulets era el sergent coman

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com