ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

BAILANDO POR DENTRO (cat)


Enviado por   •  30 de Abril de 2021  •  Trabajos  •  727 Palabras (3 Páginas)  •  160 Visitas

Página 1 de 3

[pic 1]

BAILANDO POR DENTRO

LAMIA KADIRI

1C TIS

     

     

     


1.- La residència on estan els protagonistes, treballa de forma suficient les habilitats d’autonomia dels seus interns? Per què?

Si i no. Els cuidadors presenten actituds estressants i amb una situació laboral massa carregada. La responsabilitat dels cuidadors cap als pacients els obliga dedicar hores extres per poder dur a terme el desenvolupament d'ells mateixos. Això els causa mal estat en la seva vida interna. Però tot i això, no arriben a presentar el 100% de l'esforç cap als pacients, i això provoca un retrocés.

2.- Quins avantatges creus que pot tenir la vida en solitari per a discapacitats d’aquest grau? Pot plantejar dificultats? Quines?

Els avantatges que es presenten davant un discapacitat en la vida d'independent i solitària, podrien ser avantatges nombrosos com per exemple, ser responsable de si mateix, veure les coses d'una altra manera, esforçar-se per aconseguir el que vol i entre moltes coses més.
Com bé es mostra en la pel·lícula, els protagonistes comporten una vida molt millor en solitari i aconsegueixen aconseguir allò que tant anhelaven. D'aquesta manera, en la pel·lícula es mostra que arriben a conèixer-se a si mateixos i van poder reptar-se. I això ajuda a aconseguir un gran progrés per al seu desenvolupament per molt complicat que fos.

3. “¿Cómo se aprende ser responsable? Viviendo en el mundo, tomando tus propias decisiones, cometiendo errores”. Comenteu aquesta declaració.

Crec que ser responsable és ser conscient de tots els nostres actes i acceptar les condicions que ens aporta la societat i la vida en general. Sentir el pes de la responsabilitat, és molt important per créixer i millorar com a persona. Els nostres errors són el camí cap a l'objectiu, ja que d'això aprenem, i gràcies a això, podem progressar i poder millorar la nostra vida.

4.- Penses que com a TIS hauries fet actuacions diferents a les fetes per les/els professionals de la residència?.

Si actuaria igual, però no en el malestar que s'arriba a transmetre a la comunicació verbal i no verbal que perceben els pacients.
I com Tis en teoria les meves actuacions han de ser positives i per bé, respecte als pacients.

5.- Quines són les habilitats d'autonomia personal i social que creus s'havien de treballar amb Rory? I amb Michael?

Les habilitats d'autonomia personal i social que s'haurien de prendre amb Rory és donar el dret de poder prendre decisions i deixar-li ser independent tot i que és una persona que necessita ajuda per al dia a dia. I Michael també.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (4 Kb) pdf (153 Kb) docx (134 Kb)
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com