ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La música la treballem amb un gran component lúdic


Enviado por   •  1 de Noviembre de 2012  •  Ensayos  •  415 Palabras (2 Páginas)  •  335 Visitas

Página 1 de 2

CONCLUSIÓ

Hem arribat a la conclusió que treballar la estació de la primavera ens ha resultat fàcil ja que els nens entenen molt fàcilment que és quan les flor creixen, quan fa més bon temps... a partir de l'audició de vivaldi hem realitzat diferents activitats, el objectiu principal d'elles era introduir la música de “La primavera” de Vivaldi amb relació amb l'estació en que estem.

La música és capaç de relaxar, de fer experimentar sensacions amb tot el que això comporta de diversióç i plaer.

La música la treballem amb un gran component lúdic. És un gran vehicle.

1-Les audicions musicals:

Desenvolupen la discriminació auditiva i la sensibilitat estètica.

Treballem l´expressió musical a partir de l´educació de l´oïda, la veu i el ritme.

2-Llenguatge Musical:

Interpretació de cançons populars i cançons infantils actuals.

3-Ball i expressió corporal:

Mitjançant la música també treballem el ball i l´expressió corporal. Execució de balls lliures i aprenentatge de danses simples dirigides per l´educadora.

4-Iniciació de la manipulació d´instruments:

A P2 es treballen els diferents instruments musicals i els infants gaudeixen creant la seva petita orquestra.

CONTE SONOR

Hi havia una vegada una nena molt bonica i riallera que es deia Clara. Un dia al dematí la Clara es va despertar, es va vestir i va anar corrents tota decidida a buscar la seva pilota, desprès va obrir la finestra (nyeec) per mirar el bon dia que feia per sortir al jardí a jugar. Però ai, quina va ser la sorpresa de la Clara? Aquell dematí no feia sol. El cel estava gris, feia fred i començava a ploure (clic-clic-clic) Potser podria sortir una estoneta, no plovia tant... va pensar. Però de cop i volta (prruuum) va sonar un tro i va començar a ploure molt i molt fort (sshhhhh). Oooh la Clara es va posar trista, ella volia jugar amb la seva pilota al jardí. Però ja que no podia jugar a fora va decidir jugar a dins de casa, tot i que els seus pares sempre li deien que no ho podia fer perquè podria trencar alguna cosa. Ben contenta va començar a botar la pilota ( boing-boing) i desprès la va xutar el més fort que va poder per marcar un gran gol. I (craaashh), noooo la foto de la tauleta s’ha trencat! Els pares de la Clara van anar a veure que havia passat. (crec-crec-crec) tots els vidres pel terra. Des d’aquell dia la Clara no va jugar amb la pilota dins de casa. I la pròxima vegada esperaria a que sortís

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com