ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Aquesta és la prova de nivell K de Català


Enviado por   •  13 de Enero de 2013  •  252 Palabras (2 Páginas)  •  345 Visitas

Página 1 de 2

Aquesta és la prova de nivell K de Català: consta de tres exercicis, cadascun d’aquest exercicis els anomenarem àrees. Cadascuna d’aquestes àrees té una durada i també, una puntuació determinada respecte el global de la prova.

L’àrea 1 tindrà una durada de 45 minuts. Fa referència a la correcció de textos orals. Consta de tres exercicis: un en el que haureu d’identificar els error de fonètica, un altre en el que trobareu errors de tota mena i un exercici d’argumentacions. Té un valor del 30% sobre la nota global.

Seguidament, començarà la prova de les àrees 2 i 3, que fan referència a la vostra competència en la correcció de textos escrits. Tenen un valor del 30% i 20% del total de la nota respectivament i es desenvoluparà en 2 hores 15 minuts a partir del senyal que faci l’assistent de l’aula.

L’àrea 2 conta de dos exercicis de correcció de temàtica general i específica i una altre exercici d’argumentacions.

L’àrea 3 fa referència a la correcció tipogràfica, consta de dos exercicis un en que hi apareixen errors mecanogràfics i relatius a convencions gràfiques i una composició (o galerada) per corregir.

Un cop lliurats aquet últims exercicis, hi haurà un descans de 10 minuts.

Tot seguit es lliurarà l’àrea 4 en la que haureu d’escollir una pregunta d’entre dues que fan referència al temari proposat, i desenvolupar-la en un màxim d’unes 250 paraules. Tindrà una durada d’una hora.

Restaran, i fins i tot anul·laran la prova, els errors gramaticals, morfològics, ortogràfics i d’estil.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com