ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Las causas de la bulimia y la anorexia


Enviado por   •  13 de Febrero de 2015  •  Informes  •  352 Palabras (2 Páginas)  •  198 Visitas

Página 1 de 2

La anorèxia és el símptoma de la pèrdua de pes que s’obté a través d’ingerir cada vegada menys quantitat d’aliments, especialment aquells amb alt contingut calòric, la majoria acaba realitzant una dieta restringida acompanyada de molt exercici físic.

Les persones que pateixen anorèxia tenen na imatge errònia del seu cos, es veuen grassos quan no ho estan ja que tenen un estat d’extrema primesa.

Els metges assenteixen que el perfil d’una persona que pateix anorèxia és idèntic al d’aquelles persones que pateixen bulímia encara que ambdós trastorns siguin diferents.

Els comportament d’un pacient amb bulímia o anorèxia es basa en ser molt immadur i dependents del nucli familiar,amb una gran por a la maduració sexual i a assumir responsabilitats

En aquesta societat, el que no dóna un aspecte determinat és diferent i ni ningú està content amb si mateix; tots hauríem d’ajudar perquè les coses no fossin així.

L’arrel d’aquest problema es troba en les revistes de moda, esport, la televisió i altres, en què surten models boniques i primes (moltes vegades retocades en programes especialitzats com és en el cas del ‘fotoshop’). I ens fan desitjar arribar a ser com aquestes persones, oblidant-nos que el físic no ho és tot, i fent-se ser materialistes, perquè no jutgem a les persones per la seva personalitat sinó que les jutgem pel físic.

En la meva opinió crec que és una infermetat molt més greu del que la gent sol pensar, ja que és molt difícil curar-la i s’ha de dur a terme un llarg tractament per la seva cura. Es necessita molta ajuda per sortir-ne i és una pena que una persona caigui en aquesta malaltia només per agradar als altres.

Tal com he dit abans es necessita molta ajuda per curar la anorèxia, sobretot de part dels familiars i els més pròxims a la persona afectada, ja que han de fer-li companyia i fer tot lo possible perquè la malaltia sigui molt més fàcil per a la persona afectada. Jo crec que en el cas dels pares de l'afectat que tractin de fer trobar al seu fill els valors perduts, fomentar la seva iniciativa, independència i autoestima.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com