ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Análisis De La página Web Filmaffinity


Enviado por   •  8 de Julio de 2015  •  773 Palabras (4 Páginas)  •  132 Visitas

Página 1 de 4

Anàlisi d’un lloc web

• La pàgina que analitzaré és la pàgina sobre cinema Filmaffinity (www.filmaffinity.com), que és una pàgina web en la qual hi ha fitxes de pel•lícules i la gent les puntúa i les pot criticar, així com afegir-les a llistes personals. He elegit aquesta pàgina ja que és una pàgina que jo utilitzo regularment i n’estic familiaritzat.

• Usabilitat: Analitza un a un els 10 principis de Jacob Nielsen argumentant si els compleix o no. Posa un exemple que il•lustri la teva resposta.

1. Visibilitat del estat del sistema: En certa manera, compleix la funció, ja que cada cop que s’estrena alguna pel•lícula en el cinema, surten els cartells a la pàgina principal que estàn enllaçats amb les fitxes.

2. Relació entre el sistema i el món real: Compleix aquesta llei, ja que, tot i que no és una pàgina amb molt de redactat (per part de la pròpia pàgina), el que hi ha i el seu vocabulari és perfectamente entendible, com es pot veure en les sinopsis de les pel•lícules.

3. Control i llibertat de l’usuari: També es compleix aquesta llei, ja que aquesta pàgina està molt bén indicada i cubreix totes les opcions desitjables per l’usuari mitjà, i en qualsevol moment pots cambiar el que has fet o retirar l’acció.

4. Consistència y estàndarts: Al ser una pàgina exclusivament de cinema, no hi ha paraules ambigúes ni dubtes de vocabulari. Resulta sempre molt clar.

5. Prevenció d’errors: És una pàgina que mai ha presentat cap error d’es de que en soc usuari (ja fa quatre anys) i tot i que alguna vegada ha estat tancada per manteniment (no més d’un dia), mai he tingut cap problema respecte el sistema de la web.

6. Reconeixement abans que record: Aquest és probablement el punt més fort de la pàgina. És molt senzill de realitzar totes les opcions que pots realitzar i són molt intuitives i molt visuals, no pas amagades.

7. Flexibilitat y eficiencia d’ús: Aquesta llei si que no la compleix per el que he pogut veure, és una pàgina amb un disseny molt senzill, tots els usuaris tenen el mateix funcionament web.

8. Estètica i disseny minimalista: Com he dit, no és una pàgina que contingui molt redactat per part interna, és molt simplista i utilitza molt les paraules claus i les explicacions breus i concises.

9. Ajudar als usuaris a reconèixer, diagnosticar y recuperar-se dels errors: Pel que he vist (com he dit, en primera persona mai he rebut cap missatge d’error), en cas de un missatge d’error resulta molt clar i explícit, dient els passos a procedir de forma concisa.

10. Ajuda

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.8 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com