ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ejemplo de La revolución solar. (en catalán)


Enviado por   •  22 de Febrero de 2018  •  Trabajos  •  441 Palabras (2 Páginas)  •  65 Visitas

Página 1 de 2

Energies renovables

LA REVOLUCIÓ SOLAR

Durant el vídeo vist els últims dies a classe sobre les energies renovables i més concretament les energies fotovoltaiques o obtingudes a través del Sol ens trobem amb certa informació de gran ajuda i que ens serveix per entendre tot el món que envolta aquest tipus d’energia, que ha passat al voltant d’aquesta i las previsions que es tenen per a el dia de demà, un món que s’intenta que sigui 100% renovable i com es veu des de l’interior de la península.

Primer de tot ens trobem amb l’enregistrament ( dels últims 40 anys) de l’augment de 2 graus centígrads a Catalunya i l’alliberament de gran quantitat de gasos perjudicials (com el CO2) que són els causants de l’efecte hivernacle en el que ens hi veiem involucrats produint lentament (cada cop menys) un canvi climàtic.

Seguidament ens trobem amb dades que ens diuen que l’energia renovable més potent és la solar i ens parla d’empreses com TECSOL (que construeixen parcs solars) que s’han vist obligades ha anar fer projectes a l’extranger degut a que a Espanya no hi ha demanda ni clientela com per sortir endavant en aquesta industria. El nostre país és un dels que té més capacitat solar (més hores de llum = a més hores d’energia solar) però degut a les lleis i normatives fa que no sigui gens rentable establir centrals d’aquesta energia. Altres països amb molta menys capacitat que nosaltres com Alemanya o Anglaterra són molt partidaris d’aquesta alternativa. Aquesta situació que es dona on habitem va fer que unes 4300 famílies s’arruinessin degut a l’estafa de l’estat espanyol i també ens trobem amb que la factura de la llum ha pujat aproximadament 70% en la última decada (això ve donat als impostos que ens cobren com els peatges, les ajudes al carbó,etc…).

També està a comentar el fet de que a molts habitatges estan en males condicions tèrmiques i fan que es gasti energia que es podria utilitzar per a altres coses degut a el mal aïllament, i males construccions. També a Espanya el 55% de l’energia ve de la produïda per la nuclear i la energia que s’utilitza en un dia es compra a l’anterior per medi d’una subasta (el preu més car pagat denominarà el preu de la resta d’energies i per això les renovables tenen aquest preu tan elevat).

El debat està en que alguns membre de l’estat defensen la seva opinió i diuen que realment si van ajudar a les energies renovables quan realment no ho van fer, es neguen a haver estafat i altres es neguen a participar en el vídeo-documental.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.6 Kb)   pdf (38.5 Kb)   docx (11.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com