ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Blblblblinvestigacion y ciencia comentario de texto.


Enviado por   •  5 de Febrero de 2016  •  Resúmenes  •  320 Palabras (2 Páginas)  •  79 Visitas

Página 1 de 2

En el text de “Investigación y Ciencia” , el article de “Crear vida de la nada” tracta sobre la biologia sintètica ja que mostra el clar exemple de Deep Blue com la primera font de vida artificial capaç de vèncer a el ser humà. El problema de tot això es si algun dia les màquines seran superiors a nosaltres i ens controlaran.

En la actualitat s’ha aconseguit vèncer al major mestre d’escacs del mon, amb una simple computadora. A part d’això també, es pot modificar l’ADN dels nostres descendents per a que tinguin caràcters específiques dels progenitors.

Tot això esta molt be, aquests avanços ens permetran seguir avançant en la ciència i fer grans descobriments. Desprès,  no bec adequada la modificació del ADN sols perquè una persona volga que el seu fill o filla tingui els ulls verds o blaus, sigui alt o baix; no esta be jugar a ser deu, ni amb la natura. Si es comença així hi haurà un moment que podria sorgir una societat programada en la que cada persona, abans de que nasqués ja tindria una funció concreta a la societat, des de professor fins ha obrer.

A part de aquestes desavantatges , se li a tret partit a aquest tipus de biologia com seria els cassos de les pròtesis. A banda de tot això, si es pugues modificar el ADN del ser humà i no fos sols per a canviar-li el color dels ulls, sinó que també podria usares per a fer a un ser superior a mes resistència i mes intel·ligència, un ser perfecte. Això suposaria una societat perfecta i mes evolucionada.

La biologia sintètica esta realitzant grans avanços, el primer va ser com hem dit anteriorment el cas de Deep Blue. La hipòtesi del text esta exposada clarament, com ja hem dit avanç es tracta dels avanços de la biologia sintètica. Aquesta hipòtesi no aporta respostes a ningun problema, bàsicament perquè no hi ha cap.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)   pdf (37.1 Kb)   docx (8.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com