ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Geografia De Catalunya


Enviado por   •  13 de Junio de 2013  •  283 Palabras (2 Páginas)  •  352 Visitas

Página 1 de 2

Geografia de Catalunya

Tema 1

El primer tema de l’assignatura Geografia de Catalunya tracta sobre les claus per a l’estudi geogràfic de Catalunya: identificació del territori català, el concepte de Catalunya, Catalunya dins el context ibèric, mediterrani i europeu.

Dins aquest tema ressaltaria Catalunya dins el context ibèric, mediterrani i europeu.

Catalunya es un territori versàtil gracies als següents factors: la presencia de mar, ser frontera amb Europa i la resta de la península.

Tot això dona lloc a un desenvolupament del territori important, com per exemple als àmbits econòmics on els sectors més importants son la indústria, el turisme i els serveis

En l’àmbit turístic podem dir que Catalunya gaudeix de varis tipus d’oferta, on els més importants per excel•lència son el sol i platja i la muntanya. Per un costat té el mar mediterrani i per l’altre els Pirineus. Això que vol dir? Doncs que el turisme durant tot l’any visita les terres catalanes, encara que a l’estiu es més elevat el percentatge turístic.

De fet, Catalunya es el primer destí turístic d’ Espanya, al voltant d’un 25% de les arribades turístiques registrades a tot el territori espanyol. Els principals destins turístics de Catalunya son la ciutat de Barcelona, les platges de la Costa Brava (Girona) i la Costa Daurada (Tarragona), on també trobem el parc lúdic Port Aventura i la zona del pirineus, on hi trobem 10 estacions d’esquí: Baqueira Beret, La Molina, Espot Esquí, La Masella, Vall de Núria. Boí Taüll, Port del Comte, Rasos de Peguera, Tavascan i Vallter 2000

Catalunya, com tota la franja mediterrània té un clima mediterrani, es a dir, amb hiverns suaus i estius calorosos i això es un atractiu per la resta de la Europa continental.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com