ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

ROBIN HOOD


Enviado por   •  21 de Enero de 2014  •  636 Palabras (3 Páginas)  •  170 Visitas

Página 1 de 3

ROBIN HOOD

1. Quins són els problemes clau de Robin? Com es relacionen entre ells?

El principal problema de Robin es la creuada personal contra el Xèrif. Tot sol no es podia enfrontar a ell, ja que aquest era molt més poderós, més fort i estava millor organitzat.

Així doncs, va buscar un grup unit amb els mateixos objectius o similars, com la venjança o l'enemistat contra el Xèrif, sense saber-ne gaire de cadascú.

A partir d'aquí, l'equip va anar creixent, aquest fet generava greus problemes, la convivència i la disciplina eren cada cop més difícils de portar, es trobaven amb falta d'alimentació,  la font d'ingressos disminuïa i podien ser vistos per l'enemic ja que eren més coneguts pels pobles veïns per la falta d'aliments.

Degut a que Robin volia satisfer la seva necessitat d'acabar amb el Xèrif, no era clar si aquest fet ajudaria a millorar la situació. Robin no s’havia de guiar pel seu instint o esperit venjatiu i autoritari, havia de canviar aquests aspectes i trobar un pla més segur e idoni i coherent per aconseguir l'objectiu proposat per tota la banda.

2. Què problemes hauria d'enfrontar abans Robin?

Robin hauria d'enfrontar una sèrie de problemes. El principal com hem dit abans es la venjança pròpia contra el Xèrif.

Si volia formar una banda, hauria de seguir una pauta, que fos organitzada amb unes idees i unes estratègies clares.

Seguidament un cop Robin havia format un equip, hauria de ser vist com el cap de la banda de forma democràtic. El fet que es tractés d'un equip, hauria de ser bo que tots es coneguessin i es complementessin entre ells, que estiguessin ben organitzats.

Per altre banda, també té problemes amb el príncep John i els barons. Aquests, li havien proposat unir-se a la conspiració d'alliberar al Rei Richard a canvi d'una amnistia futura. Davant aquesta proposta, Robin  havia de ser llest  i informar-se del príncep i els barons per saber fins quin punt podia confiar amb ells i que la proposta finalment es complís.

Finalment hauria de comunicar els tractes que se li proposaven a la seva banda per entre tots buscar una solució clau.

5. Per què no tracta de finalitzar la campanya amb la mort del Xèrif?

A primera vista la mort del Xèrif podia ser l’opció més fàcil per a Robin, sobretot per satisfer la seva venjança personal, però no podia mirar només pel seu interès propi i optar pel camí més senzill, ja que a la llarga només complicaria la situació general i tampoc solucionaria el problema per la resta del poble. Tenint en compte també que tenia amics

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.9 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com