ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Turisme.


Enviado por   •  1 de Mayo de 2014  •  Ensayos  •  270 Palabras (2 Páginas)  •  148 Visitas

Página 1 de 2

El primer acte que es va produir en aquestes jornades de turisme va ser a càrrec d’en Raul Rodriguez, CEO de Freespirit Managment S.L.

Ens va explicar que la reputació, com molts altres aspectes té una part positiva i una negativa (el gin i el gan). També va comentar el consum col•laboratiu, és a dir, es un sistema social i econòmic impulsat pel desenvolupament de les tecnologies de red que possibilita el intercanvi d’actius que van des de habitacions, habilitats i cotxes, entre d’altres.

L'empresa amb el potencial més elevat es AIRBNB.

També cal comentar que moltes empreses relacionades amb el turisme i els serveis és molt important la reputació a l'hora de triar els diferents serveis.

Alguns dels exemples destacats són:

 Etsy, lloc on es venen coses i on la gent pren la decisió de comprar segons la valoració.

 Spinlister, per llogar bicicletes.

 Skillshare, ofereix cursos per muntar coses, aprendre a cuinar,etc.

També ens va explicar que ara totes les experiències que viuen els turistes es publiquen a Internet, actualment no s’oculta res.

El “branding” es la cultura de la empresa. La majoria de les empreses no saben com utilitzar aquesta cultura de les empreses (“branding”).

Per finalitzar la jornada ens va dir que la gent que treballa en les empreses esta influenciada pels objectius de la corporació, més concretament podem dir que a part dels objectius que té cada treballador també tenen en compte els objectius de la corporació.

Una de les conclusions que podem treure d’aquesta jornada es que el més important es identificar els competidors directes i com poder fer front a aquests i tenir present que la reputació es molt important.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com