ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Turisme de Negocis


Enviado por   •  28 de Octubre de 2013  •  Prácticas o problemas  •  936 Palabras (4 Páginas)  •  165 Visitas

Página 1 de 4

Turisme de Negocis

Què és?

És el turisme que practica l'home de negocis quan, al mateix temps que desenvolupa les seves activitats mercantils o professionals, aprofita l'oportunitat per gaudir de les circumstàncies que li envolten, el paisatge, la cultura, les diversions, el sol, la platja etc.

On el trobem?

Països com els Estats Units, Espanya, Anglaterra, Canadà, Alemanya i Austràlia són els líders en el desenvolupament de Turisme de Negocis i són els que més recursos destinen per desenvolupar a la iniciativa privada en la inversió de nous serveis, des d'estratègies que faciliten la construcció de recintes especialitzats, fins a l'increment d'hotels, serveis de transport, facilitats de logística, serveis públics i estímuls fiscals.

Activitats:

El Turisme de Negocis en grup atén les següents variants:

• Congressos

• Convencions

• Fires

• Exposicions

• Viatges d'Incentiu

Congressos: Es defineix com a congrés tota reunió professional que té per objecte realitzar una discussió i un intercanvi professional i/o acadèmic entorn d'un tema d'interès. La iniciativa de realitzar el congrés pot ser gremial o institucional, la convocatòria és oberta i la participació voluntària.

Convencions: Es defineix com a convenció tota reunió gremial o empresarial l'objecte de la qual és tractar assumptes comercials entre els participants entorn d'un mercat, producte o marca. La iniciativa sol ser empresarial, la convocatòria és tancada (limitada a un públic personalitzat i relacionat amb el tema) i la participació sol ser per invitació.

Les fires especialitzades són mostres o exhibicions públiques que organitzen professionalment empreses, associacions o individus i la finalitat dels quals és la venda de productes o serveis d'un sector determinat de l'economia

Exposicions:

Poden ser de 2 tipus Industrials o Comercials

Industrials: Són aquelles mostres o exhibicions, de caràcter privat o semi-privat, que reuneixen als membres d'un sector empresarial, professional o comercial amb la finalitat de mostrar avançaments tecnològics i estimular la venda de productes entre membres d'un sector professional.

Comercials: Són aquelles mostres o exhibicions,que reuneixen a membres d'un sector comercial, empresarial, professional o social amb la finalitat de promoure la venda de productes o serveis al públic objectiu.

Viatge d'Incentiu: És una estratègia utilitzada per aconseguir metes empresarials anés del comuna en premiar als participants amb una experiència extraordinària de viatge, una vegada aconseguida aquesta part que els correspon a les metes fora del comuna . El viatge d'incentiu és un premi que aconsegueixen els que demostren un acompliment en el seu treball.

Turisme LGBT

Què és?

El turisme lèsbic gai, també anomenat turisme rosa, ha començat a sobresortir en els últims anys, en diverses parts del món, i sobretot en països d'Europa.

On el trobem?

El col·lectiu LGTB que major despesa turística presenta és el d'EUA (51.200 milions de dòlars a l'any), seguit de Brasil, Japó, França, Alemanya, Regne Unit i Itàlia.

Activitats:

En l'actualitat, cada vegada són més els establiments i destinacions qualificades com gayfriendly. Aquesta oferta es va començar a especialitzar en festes i esdeveniments que donessin satisfacció al mercat de lesbianes, gais, bisexuals i transexuals.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com