ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

John Q


Enviado por   •  18 de Noviembre de 2013  •  Ensayos  •  651 Palabras (3 Páginas)  •  218 Visitas

Página 1 de 3

JOHN Q.

John Q és una pel·lícula que captura els problemes que estan presents en la nostra societat. La pel·lícula demostra la forma en la qual es pot sentir i les coses que podem fer pels quals estimem. També té la intenció de denunciar els problemes dels serveis de salut públics i privats a Estats Units.

Podem veure clarament la frustració, la desesperació i la impotència que es pot tenir quan es necessita alguna cosa que és gairebé impossible d'aconseguir.

Sabent que el seu fill necessitava un trasplantament de cor, John Q va fer el que va poder per aconseguir els diners necessaris per a l'operació del seu fill, no obstant això als metges i el segur de salut no li importava, per la qual cosa John Q va assaltar l'hospital i va amenaçar amb matar a tot el personal, si el seu fill no s'incloïa en la llista de pacients que necessitaven un cor.

Al principi John Q va pensar que existien moltes maneres d'ajudar al seu fill, així que va fer tot el que estava a les seves mans. Esperava que el seu fill sobrevisqués si rebia el tractament adequat, ja això suposava que tant ell com el seu fill depenien directament de la cura dels metges.

Els metges d'altra banda pensaven que no hi havia res més que fer amb el fill de John Q, la qual cosa quedava, era deixar-ho morir, d'aquesta manera veiem als metges actuar de manera inhumana i materialista, era com si ni tan sols es preocupessin pel sofriment humà, els sentiments de la família i el nen. També es van negar ajudar, sabent que el segur no cobria l'operació. Els metges només van ser negatius. Això és una mica subrrealista ja que els metges representen la salut en la nostra societat. Aquí es veu la lluita d'un pare contra dues injustícies: la mort del seu fill i la sanitat americana.

També la policia intentant quedar bé davant la comunitat va intentar matar a tirs a John Q.

Els mitjans de comunicació solament pensaven com obtenir la millor informació, la millor exclusiva solament per fer-se famós i popular.

L'acció realitzada per John Q es pot prendre com a correcta o incorrecta.

Al principi John Q va seguir totes les regles i va fer tot sota llei. Va vendre el seu cotxe, el seu televisor i altres coses. Ell va seguir tots els procediments establerts per l'hospital. Però l'estrès,la frustració,la impotència en veure que el seu fill s'anava morint,no tenia els diners i els metges no feien gens per ajudar, John Q va canviar d'idea, planejo segrestar l'hospital i prenent com a ostatges a tots els pacients de la sala d'emergències amenaçant-los amb matar-los.

El que John va fer , va ser tot per l'amor que sentia pel seu fill perquè visqués, ja que ja no tènia

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.7 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com