ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MODA DE ESTAR PRIM: ¿LES XARXES SOCIALS SÓN LES CULPABLES?


Enviado por   •  7 de Enero de 2023  •  Tareas  •  284 Palabras (2 Páginas)  •  45 Visitas

Página 1 de 2

MODA DE ESTAR PRIM: ¿LES XARXES SOCIALS SÓN LES CULPABLES?

Dese fa ja segles estar prim ha sigut el necessari per a encaixar en la societat i les modes que aquesta plantejava. Ja en època victoriana les dones havien de lluir un tors llarg i prim, aconseguit gràcies a la utilització d'atapeïdes cotilles, o ja entrats en els anys 2000 quan es van posar de moda els pantalons de tir baix, que només eren bé vists quan eren emprats per la (poca) gent que tenia el ventre completament pla.

I no és d'estranyar que ara, en aquesta era de xarxes socials i filtres que et fan “més bonica” això continue passant. No mostrar cossos reals i normals en les xarxes , l'única cosa que desemboca en la joventut, sobretot en LES JOVES, perquè sempre és a les dones a les qui exigim més, és que comencen a odiar el seu cos i facen el que siga per veure's primes, per veure's acceptades per la societat, per poder posar-se aqueix vestit que anuncia la seva  “influencer” favorita, que OH SORPRESA no arriba fins més de la talla M.

Tota aquesta pressió per mantindre's  “boniques” ,entre cometes perquè ser prima no és un sinónim de bonica i tampoc de saludable, provoca que acaben patint malalties com l'anorèxia o la bulímia.

Igual que pense que l‘ origen d'això són les xarxes socials, també dic que poden ser la solució, ja que si s' utilitzen bé poden emprar-se per a conscienciar a la gent d'aquesta classe de problemes. Però és necessari que aquestes caiguen en bones mans i no en les d'ara que són persones que advoquen mes per presumir els seus abdominals i guanyar diners que pel sentit comú.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.6 Kb)   pdf (30.1 Kb)   docx (7.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com