ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Enzim Prodigios


Enviado por   •  13 de Enero de 2014  •  968 Palabras (4 Páginas)  •  308 Visitas

Página 1 de 4

er conèixer per què algú està malalt és necessari entendre tota la seva història alimentària, quan mengen, què mengen i amb quina freqüència.

En veure la història alimentària dels pacients amb càncer, Hiromi Shinya normalment descobreix que han tingut una dieta basada en proteïna animal i lactis, com la carn, el peix, els ous i la llet. Encara més, a descobert en persones malaltes que existeix una relació directa del desenvolupament de la malaltia i durant quant de temps i amb quina freqüència hagin consumit aquests aliments. Com més d'hora i amb més freqüència consumeixi una dieta animal (en especial carn i lactis) abans desenvoluparà la malaltia.

En les dones amb càncer de mama i els homes amb càncer de pròstata, la probabilitat de descobrir una anormalitat en el còlon és alta.

Si vols viure una vida llarga i saludable, has d'adonar-te'n de què no pots escollir el que menges només perquè sap bé, en saber això, quin criteri s'ha de fer servir per escollir els aliments de cada dia?

Quan els animals carnívors com els lleons atrapen a la seva presa, sempre comencen a menjar els òrgans interns perquè és on es troben els enzims. Els esquimals que viuen al fred extrem, sempre s'alimenten dels òrgans interns de les foques. Els conills es mengen els seus excrements recents per absorbir els aliments i enzims no digerits.

Les malalties a les mascotes han augmentat, la causa és per la seva alimentació, que suposadament porten tot el que les mascotes han d'ingerir però no es pensa en res més que en les calories quan la quantitat d'enzims també és important.

Els enzims són sensibles a la calor i es descompondran entre els 48 i 115ºC. Malgrat això, el menjar de mascotes sempre s'escalfa durant el procés de la fabricació, sense importar si és en llauna o en sec.

En l'actualitat els nutricionistes es concentren en les calories i els nutrients.

Es recomana comunament que els homes consumeixin al voltant de 2000 kcal diàries i les dones 1600, i que aquestes calories estiguin repartides al llarg dels quatre grups d'aliments. El primer grup està format pels productes lactis i els ous (proteïnes d'alta qualitat, greix, calci, vitamines A i B2) els anomenats aliments nutritivament complets. El segon grup està format per aliments que construeixen músculs i sang (carn, peix i llegums, greixos, vitamines B1 i B2 i calci). El tercer grup són les verdures i les fruites (vitamines, minerals, fibra) que mantenen la salut general del cos. Per últim, el quart grup està format per grans, sucres, olis i greixos, que serveixen per mantenir la temperatura i energia del cos. Aquests aliments contenen carbohidrats, greixos i proteïnes. Com pots veure, la paraula enzim no apareix enlloc.

L'estil de vida que defensa Hiromi Shinya, considera bàsicament els aliments que contenen molts enzims com aliments bons i aquells amb pocs o cap enzim com aliments dolents. Per això, els millors aliments són els que creixen en una terra fèrtil, rica en minerals, sense l'ús d'agroquímics

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.9 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com