ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Pedagogia


Enviado por   •  24 de Noviembre de 2011  •  293 Palabras (2 Páginas)  •  466 Visitas

Página 1 de 2

Pedagogia

1. QUÈ OBSERVAR:

La Mercè és una alumna que estudia primer de batxillerat. És una noia que no té cap tipus de problema a casa, no li falta l’afecte i l’economia dels seus pares és bona. També és una noia molt sociable i a classe manté una bona relació amb els companys. Però, aquest any la situació en que es troba la Mercè a classe es que no està motivada.

El centre educatiu en el qual estudia la Mercè és privat. En aquests tipus de centre l’exigència és més alta per als seus alumnes ja que han de mantenir un prestigi. La Mercè ha començat a suspendre aquest curs, i fins i tot assignatures de lletres que sempre li havien anat bé.

A batxillerat es cursen assignatures que a vegades no tenen cap relació amb la carrera universitària que és vol estudiar. La Mercè vol estudiar pedagogia i al batxillerat no hi ha cap assignatura que hi estigui relacionada, per tant, la Mercè no té cap motivació.

Les classes a batxillerat són bastant teòriques perquè els alumnes ja comencen a ser més grans i se’ls prepara perquè arribin a la universitat. Llavors, la metodologia d’aquestes classes no és molt dinàmica i avorreix als alumnes.

2. A QUI OBSERVAR:

Els protagonistes principals d’aquest cas són els mestres, els alumnes, el grup classe i les interaccions entre ells. El professor de literatura espanyola i literatura catalana té la carrera de Magisteri. Amb la Mercè hi manté una molt bona relació personal i parlen molt sobre els seus problemes, però en l’àmbit d’estudi, a l’igual que els altres professors, com que fan les classes molt teòriques i pot interactives, ella s’hi mostra molt poc interès i se la veu desmotivada.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com