ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Emocions


Enviado por   •  27 de Diciembre de 2023  •  Apuntes  •  355 Palabras (2 Páginas)  •  47 Visitas

Página 1 de 2

[pic 1][pic 2][pic 3][pic 4][pic 5][pic 6][pic 7][pic 8][pic 9][pic 10]

[pic 11]

[pic 12][pic 13][pic 14]

[pic 15][pic 16]

[pic 17][pic 18][pic 19][pic 20][pic 21][pic 22]

  1. ALEGRIA: És un estat d'ànim produït per un esdeveniment favorable que se sol manifestar a través del somriure, un bon estat d'ànim i benestar personal. 

Aquesta emoció es innata, ja que no podem aprendre a ser alegres i es una emoció que apareix de forma inesperada. 

  1. ENUIG: Tracta d’una emoció bàsica que serveix per una lluita contra allò que trobem injust o indignant i per defensar allò que si trobem just. 

  1. POR: Tracta d’una emoció caracteritzada per una sensació desagradable provocada per la percepció d’un perill, real o suposat. Aquesta emoció és innata ja que la por no es una cosa que puguem aprendre, apareix en certes situacions.
  1. TRISTESA:  És un estat anímic causat per un esdeveniment desfavorable que se sol manifestar amb signes com el plor, pessimisme, melancolia, falta d'ànim, baixa autoestima… 
  1. SORPRESA: Tracta d’un estat emocional, resultat d’un moment inesperat o imprevist, entra dins de les sis emocions bàsiques. 
  1. FÀSTIC: És l’emoció causada pel desgrati el disgust cap a alguna cosa. Aquest pot provocar ganes de vomitar o malestar al nostre cos. 
  1. CONFIANÇA: Tracta d’un sentiment cap a altres persones, existeixen uns lligams de confiança mínims que permeten la convivència i l’establiment de normes comunes. 
  1. INTERÈS: Aquesta emoció fa que centrem l'interès en alguna cosa, objecte, esdeveniment o procés. Aquesta emoció té la seva pròpia expressió facial que el component més destacat és tenir les pupil·les dilatades.
  1. VERGONYA: Tracta d’un sentiment trobat a través d’una humiliació o per timidesa, aquest també pot aparèixer amb signes físics i d’actituds, com per exemple posar-se vermell. 
  1. ENVEJA: És una emoció complexa que acull pensaments, sentiments, emocions i conductes. Existeixen dues tendències principals que porten a una persona a sentir 

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.3 Kb)   pdf (196.8 Kb)   docx (141.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com