ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Representació d’una creació musical


Enviado por   •  18 de Octubre de 2023  •  Exámen  •  486 Palabras (2 Páginas)  •  25 Visitas

Página 1 de 2

TREBALL: REPRESENTACIÓ D’UNA CREACIÓ MUSICAL

Treball en grup: 5-6 persones

L’objectiu principal del treball és dissenyar una proposta didàctica per assolir aprenentatges de qualsevol matèria o matèries del currículum de primària a través de la combinació de les diferents vessants de la música (cantar, ballar, tocar). El resultat final ha de ser una creació musical (representació) en la que es vegi clarament els aprenentatges treballats.

La creació final serà representada per part de tots els integrants del grup davant dels companys (Grup-classe) i tindrà un format d'acció artística o performance en la que hi hagi present els aspectes fonamentals de l’assignatura de la universitat, com poden ser interpretació instrumental, vocal i/o corporal del ritme i la melodia, utilitzant l’audició, la cançó, el moviment i la dansa. La creació ha d’estar pensada per tal que la pugui representar l’alumnat de primària a la que va dirigida. Abans de la representació caldrà especificar oralment a quin cicle o curs va destinada i els objectius que es pretenen aconseguir, per tal de conèixer la finalitat de la proposta didàctica.

A més de la representació també cal confeccionar un document escrit que inclogui: el curs o cicle educatiu a qui va destinada, les competències específiques de cada àrea que es treballa, els objectius i sabers específics que es pretenen assolir amb el treball, la temporització i descripció de les diferents activitats o situacions d’aprenentatge, el material necessari i els criteris i activitats d’avaluació que es proposaran. La representació juntament amb la introducció oral tindrà una duració mínima de 4 minuts i màxima de 10 minuts.

Criteris d’avaluació

Aquesta activitat representarà el 25% de la nota final de l’assignatura, i es valoraran dos aspectes:

  1. Interpretació i posada en escena a classe, davant la resta de companys i per part de tots els integrants de cada grup (20%).

Com a criteris d’avaluació es tindrà en compte: l’adequació de la representació a l’edat dels alumnes a la qual va destinada; que hi hagin tots els elements que han de configurar una classe de música (cantar, ballar, escoltar i tocar); l’originalitat i qualitat de la interpretació; la varietat de recursos i materials utilitzats; i la precisió i domini del ritme, el cant, el moviment i la riquesa de les coreografies. També es valorarà l’actitud, l’entusiasme i la implicació durant tota la representació.

  1. Elaboració d’un document escrit de la proposta didàctica (5%).

Com a criteris d’avaluació es tindrà en compte que el document inclogui tots els elements de qualsevol proposta didàctica (veure al campus virtual exemple situació d’aprenentatge ), que la proposta sigui realista en quant a temporització i concreció dels elements (competències específiques de l’àrea de música, objectius, sabers, criteris d’avaluació, etc.) i que la descripció de les activitats sigui clara i sintetitzada (si el grup balla: què balla, com balla...). La no presentació del treball al campus virtual en el termini establert suposarà la suspensió del treball.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.2 Kb)   pdf (53.4 Kb)   docx (318.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com