ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Castellano


Enviado por   •  23 de Febrero de 2014  •  214 Palabras (1 Páginas)  •  167 Visitas

En Jeroni Sales i Santapiga és l’agutzil de la seva vila i envía una carta al director de la preso de Lleida dien el que pensa y li preocupa.

Temps enrera, la casa de la Vila la volien enderrocarr pero en una reunio feta per l’ajuntament el terra del saló d’actes va desistir i va caure. Seguidament, van començar les obres per arreglar la casa, pero abans havien de portar algunes accions. en primer lloc, van buidar la casa fent lots, els quals van ser repartits entre els funcionaris i els regidors. A en Jeroni li va tocar uns capgrossos, un arxiu, un presoner, anomenat Valerià, àlies la Plaga de la Ribera, etc.

En Jeroni i la seva dona, els primers diez van viure amb molts nervis per por de que el presoner fes alguna malifeta o sescapes. Poc a poc, el presoner es va anar convertin en un més de la familia i avegades en Valeria li explicava algunes aventuras que va tenir ell en un passat al Jeroni. L’objectiu principal d’aquestes aventures, era convertirse en un delinquent reconegut internacionalment. Per aquest motiu en Jeroni escriu una carta al director de la presó, per demanar-li si en Valerià podria anar allà per rebre classes particulars d’un criminal de veritat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com